Adakah pil besarkan zakar betul berfungsi?

August 9, 2022 0 Comments

pil besarkan zakar

Banyak syarikat memasarkan pil besarkan zakar dan mendakwa bahawa pil ini boleh meningkatkan saiz zakar seseorang. Walau bagaimanapun, tiada bukti saintifik bahawa suplemen ini berkesan.

Tetapi sesetengah produk herba berfungsi dengan baik dan boleh membesarkan saiz zakar sehingga 3 inci.terdapat begitu banyak syarikat yang menjanjikan bahawa produk mereka berfungsi dengan baik tetapi sebelum membeli produk itu mesti menyemak dengan betul.

Apakah pil besarkan zakar

Pil pil besarkan zakar adalah suplemen yang mendakwa atau mencadangkan bahawa mengambilnya akan memberikan anda zakar yang lebih besar. Mereka dijual di bawah pelbagai jenama dalam talian dan di kedai tambahan yang menjanjikan “peningkatan lelaki” atau hanya pembesaran zakar lurus.

Mereka biasanya terdiri daripada minuman beraneka ragam vitamin, mineral, herba dan makanan tambahan.

Pil peningkatan lelaki terbaik menawarkan lelaki pelbagai manfaat kesihatan termasuk ereksi yang lebih besar dan lebih keras, libido yang lebih baik, lebih stamina seksual dan prestasi seksual yang lebih baik.

pil besarkan zakar

Sama ada anda mengalami disfungsi erektil, ereksi yang lemah, atau hanya ingin menggembirakan pasangan anda seperti yang belum pernah dialami oleh lelaki sebelum ini, suplemen pemantapan lelaki boleh membantu meningkatkan kehidupan seks anda ke tahap yang lebih tinggi.

Walau bagaimanapun, tidak semua pil peningkatan lelaki dicipta sama dan sesetengah produk tidak berfungsi sama sekali. Walaupun sesetengah pil seks untuk lelaki berkesan MENAKJUBKAN, yang lain tidak mempunyai dos yang cukup tinggi atau kombinasi bahan yang betul untuk menjadi berkesan.

Kesan pil besarkan zakar

Pil besarkan zakar zakar di pasaran dan boleh memberikan pelbagai manfaat kepada dorongan seks dan stamina anda. Ia mengandungi gabungan bahan-bahan yang berkuasa lagi semulajadi yang memfokuskan pada komponen kesihatan seksual lelaki yang berbeza yang mungkin kekurangan.

Pengambilan suplemen ini boleh menyebabkan:

Zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih keras

Keseronokan yang lebih sengit

Meningkatkan stamina seksual

Peningkatan keinginan seksual

Peningkatan keyakinan di dalam bilik tidur

Kesan sampingan pil besarkan zakar

pil besarkan zakar

Bahan-bahan yang paling biasa ditemui dalam suplemen pembesaran zakar ialah yohimbe, maca, rumpai kambing horny, dan Ginkgo biloba. Walau bagaimanapun, kajian ini menyatakan bahawa ini tidak berkesan dalam membantu individu yang mempunyai kebimbangan saiz zakar dan boleh menyebabkan perubahan mood, kebimbangan, dan halusinasi.

suplemen tambahan semula jadi yang dipasarkan syarikat sebagai makanan tambahan boleh membawa kepada kesan buruk, seperti tekanan darah rendah yang mengancam nyawa, degupan jantung yang tidak teratur dan berpotensi meningkatkan risiko kanser. Risiko ini sebahagiannya disebabkan oleh bahan aktif yang tidak diisytiharkan, seperti sildenafil.

Bila hendak menghubungi doktor

Orang ramai harus mendapatkan nasihat perubatan jika mereka mempunyai kebimbangan dengan saiz zakar mereka. Doktor mungkin bertanya tentang sejarah perubatan mereka untuk memberikan diagnosis dan mencadangkan pelan rawatan.

Seseorang harus mendedahkan sama ada mereka mengambil makanan tambahan yang mendakwa dapat membesarkan zakar atau meningkatkan prestasi atau aktiviti seksual kepada doktor mereka. Sesetengah suplemen mengandungi bahan yang tidak diisytiharkan yang boleh membawa kepada tindak balas buruk yang teruk apabila orang mengambilnya dengan ubat preskripsi lain.

Adakah pil pembesar zakar selamat?

Tidak selalu. Memandangkan banyak syarikat pil besarkan zakar memasarkannya sebagai makanan tambahan, mereka tidak menerima tahap peraturan yang sama seperti ubat-ubatan. Menurut FDA, beberapa pil pembesaran zakar mungkin mengandungi bahan yang tidak diisytiharkan, seperti sildenafil, ubat untuk disfungsi erektil.

pil besarkan zakar

Sildenafil boleh menyebabkan interaksi berbahaya dengan ubat yang ditetapkan secara meluas untuk merawat diabetes, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung

Adakah selamat untuk membeli pil pembesar zakar dalam talian?

Jika syarikat dipercayai dan jenama itu terkenal asli maka anda boleh membelinya.tetapi terdapat banyak penipuan dalam pasaran dalam talian jadi berhati-hati apabila membuat keputusan untuk membeli produk dalam talian.

pastikan laman web yang anda beli produk adalah dipercayai dan terdapat testimoni dan maklum balas pelanggan yang sebenar. jika ada mana-mana alamat syarikat lebih baik pergi ke sana dan semak dahulu produk kemudian beli hanya bayar tunai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.