Cara besarkan batang semula jadi

August 15, 2022 0 Comments

cara besarkan batang

Kami mengesyorkan anda kaedah yang baik cara besarkan batang semula jadi. tabiat gaya hidup anda boleh menjejaskan saiz dan pertumbuhan zakar anda, yang membawa kepada masalah kebimbangan dan isu imej badan yang negatif. Tetapi anda secara semula jadi boleh membesarkan saiz zakar anda melalui cara mudah, iaitu.

6 cara besarkan batang

Anda boleh cuba cara besarkan batang setiap hari cuba petua semulajadi mudah ini untuk pembesaran zakar, pelbagai senaman, perubahan dalam tabiat seperti merokok dan alkohol, diet yang baik, meditasi dan banyak lagi boleh membantu anda untuk mendapatkan saiz zakar yang lebih besar.

1 Katakan ya untuk bersenam: Bersenam secara kerap boleh menjejaskan saiz zakar anda dengan ketara dan menyebabkan anda mempunyai zakar yang panjang dan sihat. Dengan bersenam dari semasa ke semasa, anda akhirnya meningkatkan aliran darah ke organ serta membersihkan saluran darah.

2 Berhenti merokok: Merokok boleh menjejaskan saiz zakar anda dengan ketara disebabkan oleh penyumbatan zarah asap tembakau kecil yang terhasil dalam arteri yang membekalkan darah ke zakar. Lebih-lebih lagi, kerana merokok dikaitkan dengan penyakit jantung, aliran darah ke beberapa organ dalam badan terjejas termasuk zakar.

3 Banyakkan buah-buahan dan sayur-sayuran: Untuk zakar yang sihat dan panjang, anda perlu mempunyai buah-buahan dan sayur-sayuran yang tinggi dengan antioksidan. Unsur-unsur ini sangat membantu dalam memerangi radikal bebas (elemen yang merosakkan badan anda) yang terbentuk dalam saluran darah. Selain itu, antioksidan juga membantu dalam menguatkan saluran darah.

4 Kurangkan tahap tekanan anda: Tekanan dan kebimbangan juga boleh mengurangkan saiz zakar anda. Ini berlaku kerana perasaan negatif menyebabkan darah mengalir dari zakar. Akibatnya, ia menjadi sangat sukar untuk meningkatkan saiz organ. Satu lagi sebab yang boleh menyumbang kepada saiz zakar anda yang kecil mungkin adalah kebimbangan prestasi seksual.

5 Luangkan masa bermeditasi: Walaupun meditasi boleh membantu dalam meningkatkan kehidupan seks anda, ia juga boleh meningkatkan peredaran darah badan anda, yang membawa kepada perkembangan zakar.

6 Mandi air suam: Mandi air suam boleh membantu meningkatkan aliran darah bukan sahaja ke badan anda tetapi juga zakar. Kehangatan air membantu dalam menambah aliran darah ke dalam organ, membolehkan pertumbuhan zakar.

Tiada ubat tertentu yang terbukti secara saintifik lagi, bagaimanapun, beberapa ubat semula jadi ayurveda kuno nampaknya memberikan hasil yang sangat baik untuk meningkatkan saiz zakar untuk kebanyakan pesakit saya.

D atas Semua cara besarkan batang ada selamat dan boleh cuba setiap hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.