Cara besarkan zakar dalam 14 hari

December 16, 2022 0 Comments

Hello kawan-kawan, melalui artikel ini, anda akan tahu cara besarkan zakar dalam 14 hari apa yang perlu kita makan untuk menjadikan zakar tebal? Mereka akan memberi maklumat mengenainya. Sekarang ini ramai lelaki muda mempunyai banyak masalah berkaitan zakar. Seperti tidak ereksi zakar, kelengkungan zakar, lemah pada zakar, kehitaman zakar dan tidak boleh melakukan hubungan seks untuk masa yang lama.

Dalam kehidupan hari ini, kita tidak dapat menjaga badan dan keadaan hidup kita dengan betul. Kami makan apa sahaja yang kami dapat dengan tergesa-gesa. Dan jangan fikirkannya. Berapa banyak yang baik untuk badan kita dan berapa banyak yang tidak? Adakah badan kita akan mendapat nutrien yang diperlukan dengan memakannya? Disebabkan ini badan kita mula lemah. Dan badan kita mula rasa kekurangan darah. Kerana itu kita terpaksa menghadapi keletihan dan kelemahan.

Kami penat melakukan apa sahaja. Dan tidak dapat melakukan apa-apa kerja lama. Badan kita jadi lesu dan lemah.

Sebab kelemahan zakar juga boleh menjadi kekurangan nutrien dalam badan anda. Zakar anda menjadi lemah. Dan dia tidak menjadi tinggi dan gemuk. Kerana pengaliran darah dalam sel darah zakar tidak dilakukan dengan betul. Jika zakar anda kecil dan nipis. Jadi sebab untuk ini boleh menjadi kekurangan darah dalam zakar. Kerana jika tiada aliran darah penuh dalam zakar. Jadi saiznya menjadi lebih kecil. Dan ia semakin nipis. Untuk ini sepatutnya tidak ada kekurangan darah dalam badan anda.

cara besarkan zakar dalam 14 hari

Untuk ini, anda harus memasukkan nutrien dalam diet anda. Anda perlu makan buah-buahan setiap hari. Seiring dengan ini, makan makanan tepat pada masanya juga sangat penting. Kerana ini, badan mendapat nutrien yang lengkap. Dan apa sahaja saluran darah yang ada pada badan. Aliran darah mula meningkat di dalamnya. Dan kerana itu badan anda serta zakar anda juga menjadi kuat. Aliran sel darah juga mula meningkat dengan cepat. Untuk ini, regangan dirasai pada zakar dan zakar mula menjadi lebih tebal dan besar.

Mengapa penting untuk menjadikan zakar lebih panjang dan tebal?

Ada budak-budak muda, mereka pun tak tahu kenapa zakar harus besar? Atau orang yang zakarnya kecil. Mereka mempunyai banyak masalah. Kerana dia gementar semasa melakukan hubungan seks. Dan keyakinan mereka menurun. Apabila mereka melakukan hubungan seks dan mereka tidak dapat memuaskan pasangannya semasa melakukan hubungan seks, kerana saiz zakar mereka kecil.

cara besarkan zakar dalam 14 hari

Untuk ini, sangat penting untuk zakar anda panjang dan juga tebal. Melalui artikel ini, kami akan memberitahu anda beberapa petua yang berkesan, dengan penggunaan zakar akan menjadi lebih tebal dan lebih besar.

Cara besarkan zakar dalam 14 hari secara semulajadi

Untuk menjadikan zakar panjang dan besar, anda harus makan diet sedemikian. Di mana nutrien seperti mineral, vitamin, kalsium, serat dan vitamin C, vitamin B, karbohidrat, dsb. terdapat dengan banyak.

Melalui artikel ini, kami akan memberitahu anda nama beberapa bahan tersebut. Akibatnya terdapat kekurangan darah dalam badan dan aliran darah berkurangan. Aliran darah dalam sel darah akan mula meningkat dengan cepat. Dan kerana itu zakar anda akan menjadi lebih panjang, lebih tebal. Jadi mari kita tahu apa yang perlu dimakan untuk menjadikan zakar panjang dan tebal.

Pisang

cara besarkan zakar dalam 14 hari

Pisang mempunyai banyak serat di dalamnya. Seiring dengan itu, terdapat banyak nutrien lain seperti vitamin B, zat besi, kalsium dan banyak lagi. Yang membantu dalam meningkatkan hemoglobin anda.

Dan makan pisang sangat bermanfaat untuk mereka yang mempunyai tekanan darah. Pisang meningkatkan sistem pencernaan anda dan meningkatkan imuniti anda. Dengan cara yang sama, ia menjadikan peredaran darah sangat cepat dalam badan anda. dan menjana semula sel darah zakar anda. Dan aliran darah di dalamnya mula meningkat dengan cepat. Kerana itu zakar anda menjadi lebih tebal dan besar.

Akar bit

cara besarkan zakar dalam 14 hari

Akar bit sangat bermanfaat untuk banyak penyakit. Ini adalah buah yang bermanfaat. Doktor juga menasihatkan untuk mengambilnya. Jika anda mengambil ubi bit dengan kerap. Jadi anda tidak perlu menghadapi sebarang jenis penyakit pada masa hadapan. Ia meningkatkan kehilangan darah dalam badan anda dengan cepat. Dan nutrien yang terdapat di dalamnya meningkatkan kekuatan dalam badan anda dengan menghilangkan kelemahan anda.

Dengan memakan ubi bit, banyak tenaga dihasilkan dalam badan anda. Dan anda boleh melakukan apa-apa kerja dengan baik. Dengan cara yang sama, sel-sel mati anda akan dihidupkan semula. Dan peredaran darah di dalamnya sangat cepat. Dan ini adalah resipi yang sangat berkesan untuk zakar anda. Sangat penting untuk mengambilnya dengan kerap jika anda mempunyai masalah zakar kecil.

Bawang putih

cara besarkan zakar dalam 14 hari

Bawang putih digunakan dalam makanan harian kita. Ia meningkatkan kuasa seksual anda. Dan menamatkan semua masalah yang berkaitan dengan zakar anda. Untuk ini, anda hanya perlu makan dua hingga tiga ulas bawang putih setiap pagi semasa perut kosong atau sebelum tidur pada waktu malam tanpa menggoreng atau memanggangnya. Ini akan memberikan kekuatan pada zakar anda. Dan linga anda akan menjadi lebih kuat dan lebih kuat serta lebih tebal dan lebih besar. Dan anda akan dapat menggembirakan pasangan anda.

Dalam berapa hari zakar akan panjang dan besar.

Jika anda ingin menjadikan zakar anda lebih tebal dan panjang. Jadi seperti yang saya beritahu sebelum ini melalui artikel ini bahawa anda perlu membuang kekurangan nutrien dalam badan anda. Untuk ini, anda perlu memasukkan bahan di atas dengan kerap dalam diet anda. Jika anda mengambilnya dengan kerap. Jadi apa sahaja masalah fizikal anda, bersama dengan zakar yang lebih panjang dan tebal, ia akan berakhir. Dan ia berguna dalam memerangi banyak penyakit.

Sekurang-kurangnya anda perlu mengambil bahan yang diberikan ini selama 2 hingga 3 minggu. Kerana tiada apa yang berlaku serta-merta. Ini memerlukan masa. Dan jika anda memerlukannya dengan segera. Jadi untuk ini ubat-ubatan dan banyak produk boleh didapati di pasaran. Tetapi kebanyakan orang menjual produk palsu Yang boleh membahayakan tubuh anda.

Untuk ini, sangat penting untuk memberi perhatian kepada makanan dan minuman anda. Yang akan menyembuhkan sepenuhnya masalah zakar anda dengan cara semula jadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.