Cara membuat zakar besar

cara membuat zakar besar
December 28, 2022 0 Comments

Artikel ini kita bincangkan cara membuat zakar besar Cara mudah untuk menjadikan zakar lebih tebal, panjang dan kuat.

Ia adalah satu konsep umum di kalangan orang bahawa untuk seks yang lebih baik dan kepuasan diri pasangan anda harus sedar tentang zakar. Jika kita bercakap tentang zaman sekarang, terutamanya lelaki sangat ingin tahu tentang saiz zakar mereka. Ini kerana dia ingin memberikan keseronokan yang melampau kepada pasangannya ketika melakukan hubungan seksual. Walaupun sesetengah orang yang mempunyai zakar kecil berfikir bagaimana untuk membesarkan zakar, orang yang mempunyai zakar nipis berfikir apa yang mereka perlu lakukan untuk menjadikan zakar lebih tebal. Dalam artikel ini, kita akan membaca apa yang sepatutnya menjadi saiz normal zakar. Adakah mempunyai zakar yang lebih besar atau lebih kecil memberi perbezaan kepada pasangan wanita? Apakah saiz zakar yang sepatutnya untuk memuaskan hati wanita?

Walau bagaimanapun, ini tidak ada kena mengena dengan saiz zakar, sebaliknya ia bergantung kepada dorongan seks anda. Menurut penyelidik, perlu memanaskan G-spot zakar untuk kepuasan seksual (orgasme) wanita. G-spot ialah titik yang terletak di vulva wanita, yang telah dianggap paling baik untuk merangsang wanita dan untuk keseronokan penuh.

Dalam keadaan sebegitu, timbul persoalan di hadapan ramai lelaki bahawa apa yang harus mereka lakukan untuk memanaskan G spot wanita ini. Ramai lelaki percaya lelaki yang zakarnya tebal, mereka mudah memanaskan G spot. Walau bagaimanapun, tiada maklumat yang betul tersedia mengenainya, tetapi “Bagaimana untuk menjadikan zakar anda tebal” atau jika disebut dengan kata-kata mudah, langkah-langkah untuk menjadikan zakar tebal dan panjang, telah dijelaskan secara terperinci dalam artikel ini.

Apabila anda mencari sesuatu seperti ini di internet, anda akan menemui banyak artikel dan video, di mana anda akan mendapati bagaimana untuk membuat zakar anda lebih tebal, bagaimana untuk membuat zakar anda lebih tebal, bagaimana untuk membuat zakar anda lebih besar, bagaimana untuk membuat zakar anda lebih panjang, dsb. Tetapi ingat ia tidak semuanya benar. Ramai orang juga tertipu dengan membuat dakwaan yang mengelirukan.

Cara membuat zakar besar semula jadi

cara membuat zakar besar

Jika kita bercakap tentang spesies manusia, maka disebabkan oleh iklim dan sebab genetik tempat yang berbeza di bumi, ketinggian, bahasa, warna, diet, struktur badan dan lain-lain orang berbeza. Dalam kes sedemikian, jika kita bercakap tentang Asia, maka saiz zakar lelaki adalah berbeza di negara yang berbeza.

Jika kita memberi maklumat dari perspektif negara kita, maka pada masa ini, industri baru telah ditubuhkan di pasaran dengan produk pembesaran zakar. Bersenam adalah penyelesaian paling selamat dan kekal untuk menjadikan zakar lebih besar dan tebal. Latihan ini telah digunakan sebagai rawatan untuk pembesaran zakar selama berabad-abad dalam banyak budaya Asia dan Afrika.

Itulah sebabnya lelaki yang mengambil berat tentang saiz zakar mereka harus bercakap dengan doktor, dan bukannya mencuba rawatan yang tidak berkesan, mahal dan berpotensi berbahaya. Mari kita bercakap tentang maklumat mengenai zakar, maklumat mengenai purata panjang dan ketebalan zakar, seperti berikut

Berapa saiz zakar yang normal

Menurut kajian yang dilakukan pada lelaki, berikut adalah saiz normal zakar:

Jika panjang zakar adalah 8.12 cm iaitu 3.2 inci pada lelaki tanpa ketegangan atau ereksi, maka ia adalah keadaan normal.

Jika zakar anda adalah 8.12 cm iaitu 3.6 inci tanpa sebarang ketegangan atau ereksi, maka ini adalah ketebalan purata zakar purata.

Jika zakar anda adalah 9.14 cm iaitu 5.1 inci dengan ketegangan atau ereksi, maka ia adalah purata panjang.

Jika zakar anda adalah 11.46 cm iaitu 4.5 inci dengan keseronokan atau ketegangan maka ia adalah ketebalan biasa.

Adakah saiz zakar penting kepada pasangan wanita? Mengapa saiz zakar penting untuk pasangan wanita?

Sentiasa ada ketakutan di fikiran lelaki tentang saiz zakar sama ada mereka akan dapat memberikan kepuasan seksual kepada isteri atau pasangan wanita atau tidak. Kebanyakan lelaki berasa bimbang selepas melihat zakar mereka semasa hubungan seks. Di negara-negara seperti India, Nepal dan lain-lain, saiz zakar dianggap sebagai simbol keyakinan diri dan kelelakian, yang merupakan tanggapan yang salah menurut masyarakat hari ini. Sebenarnya semasa hubungan seks, saiz zakar tidak penting kepada pasangan wanita, tetapi sama ada anda boleh memuaskan pasangan anda atau tidak.

Beri perhatian lebih kepada teknik baru dan bukannya memberi perhatian kepada saiz zakar anda. Ia kebanyakannya dilihat bahawa lelaki yang mempunyai zakar kecil mengalami tekanan yang menjejaskan kehidupan seks mereka juga. Disebabkan oleh tekanan mental, lelaki lebih berisiko mendapat penyakit seksual seperti disfungsi erektil, ejakulasi pramatang, kurang keseronokan seksual dan lain-lain. Oleh itu, jangan risau tentang saiz zakar, tetapi dapatkan nasihat doktor yang baik.

Bagaimana untuk membesarkan zakar

Terdapat banyak jenis rawatan yang tersedia untuk membesarkan zakar, tetapi sentiasa ada keraguan tentang keberkesanannya. Walau bagaimanapun, dengan beberapa perubahan dalam gaya hidup anda, anda boleh dengan mudah menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih tebal.

Untuk melakukan ini, bersama dengan diet berkhasiat, anda juga harus melakukan senaman yang kerap. Beberapa senaman pembesaran zakar semulajadi yang membantu dalam pembesaran zakar adalah seperti berikut:

Stretcher muktamad

Sebelum memulakannya, berehat dan memanaskan badan sedikit.
Sekarang tarik kembali kulup zakar anda dan pegang hujung zakar yang menonjol dari belakang dengan tangan sebelah lagi. Jangan pegang terlalu kuat, kerana ia boleh menyebabkan anda sakit dan tersumbat dalam peredaran darah.
Selepas ini, regangkan zakar anda ke hadapan dan perlu diingat bahawa tidak ada rasa sakit di bahagian bawah zakar. Sekarang tarik zakar anda ke arah perut anda dan tahan selama 15 hingga 30 saat.
Selepas ini berehat selama 5 saat. Selepas ini, regangkan zakar dengan cara yang sama ke arah lutut bawah, di sebelah kanan dan di sebelah kiri selama 15 hingga 30 saat.
Ulangi latihan ini 10 kali sekali. Anda mengulangi zakar anda ke atas, bawah, kanan, kiri dan ke hadapan dua kali.
Lakukan senaman ini sekali setiap hari.

Senaman Kegel

Ini adalah latihan yang popular. Ia sangat bermanfaat untuk wanita dan juga untuk lelaki. Ia telah terbukti sangat membantu dalam meningkatkan peredaran darah dan masa ereksi pada lelaki.
Untuk ini, pertama sekali anda perlu mencari otot PC anda (pubococcygeus).
Otot ini mengawal air kencing dan najis anda.
Dengan bantuan otot ini, anda boleh menghilangkan masalah ejakulasi semasa hubungan seks.
Cara paling mudah untuk mencari otot ini adalah apabila anda merasakan keinginan yang kuat untuk membuang air kecil, otot zakar anda yang boleh anda hentikan adalah otot PC anda.
Sekarang anda perlu berlatih mengecutkan otot ini.
Tahan selama 5 saat dan lepaskan selama 2 saat. Ulangi proses ini setiap hari selama sekurang-kurangnya 15 hingga 20 minit.
Ini adalah rawatan yang sangat berkesan.

Rawatan rumah dan Ayurveda, ubat cara membuat zakar besar lebih panjang, lebih tebal dan lebih keras

cara membuat zakar besar

Terdapat banyak cara untuk membesarkan zakar. Dalam artikel ini, kami hanya akan memberitahu anda kaedah yang benar-benar berkesan atau yang bermanfaat. Terdapat banyak ubat dalam Ayurveda yang boleh membantu dalam membesarkan zakar anda. Ubat-ubatan ini pada asasnya membetulkan aliran darah di sekeliling zakar, yang membuatkan zakar anda terangsang sepenuhnya semasa hubungan seks. Seiring dengan ini, jika anda memberi perhatian kepada yoga dan makanan dan minuman anda, maka anda boleh mendapat lebih banyak faedah. Pastikan anda berunding dengan doktor sebelum menggunakan sebarang ubat.

Gokhru – Gokhru ialah ubat asli dan kebanyakannya ditemui di kawasan panas. Ini adalah herba yang sangat kuno dan indah yang kerja utamanya dilakukan untuk menguatkan badan dan menghilangkan kelemahan. Telah didapati dalam banyak penyelidikan bahawa soba meningkatkan tahap testosteron. Testosteron memainkan peranan penting dalam pembangunan tisu pembiakan lelaki seperti testis dan prostat, serta menggalakkan ciri-ciri seksual sekunder seperti peningkatan jisim otot dan tulang serta pertumbuhan rambut badan.

Ginseng – Akar tumbuhan bernama genus Panax dipanggil ginseng. Rasa akar tumbuhan ini pahit dan pedas. Terdapat kira-kira 11 spesies ginseng di seluruh dunia. Yang digunakan terutamanya, yang dikenali sebagai ginseng Asia, ginseng Amerika, ginseng Siberia, ginseng India dan ginseng Brazil. Ginseng boleh terbukti membantu dalam disfungsi seksual. Oleh itu, ginseng juga dipanggil Viagra herba. Ginseng mengandungi ginsenosides, yang menggalakkan aliran darah ke zakar dengan meningkatkan tahap oksida nitrat. Pada masa yang sama, ia juga menimbulkan keinginan. Pada masa yang sama, terdapat juga bukti daripada beberapa kajian bahawa ginseng juga boleh digunakan untuk mempercepatkan tahap testosteron (hormon penambah kelelakian) pada lelaki.

Gingko Biloba – Ginkgo biloba digunakan dalam rawatan banyak penyakit. Tetapi terutamanya ia dilakukan untuk meningkatkan kapasiti otak dan untuk meningkatkan peredaran darah dalam zakar. Penyelidikan telah mendapati bahawa Ginkgo biloba juga digunakan untuk mengurangkan tekanan sebelum atau selepas hubungan seks.

Suplemen Maca – Maca biasanya digunakan oleh orang ramai sebagai afrodisiak. Ia adalah ubat berfaedah yang meningkatkan tenaga dalam diri anda. Seiring dengan ini, ia juga membantu dalam meningkatkan ketegangan zakar pada lelaki.

Ia telah digunakan sejak zaman purba untuk membesarkan saiz zakar. Ia berfungsi seperti sejenis asid amino, ia membetulkan pengaliran darah dengan lancar di dalam zakar, akibatnya zakar mula kelihatan lebih lama. Jangan makan L-arginine tanpa berunding dengan doktor. Orang yang ada masalah darah tinggi, dilarang mengambil ubat ini

Amalan terbaik cara membuat zakar besar

jangan merokok
bersenam 30 minit sehari
mengurangkan lemak perut bawah
melakukan senaman kegel

Untuk meningkatkan saiz zakar, anda boleh mengambil beberapa makanan istimewa dan meningkatkan saiz zakar anda. Rangsangan dan unsur penggalak saiz terdapat dalam makanan berikut:-

Bawang – Pelbagai jenis penyelidikan mendapati bawang mengandungi semua jenis unsur untuk menjadikan zakar anda lebih panjang dan besar. Unsur-unsur yang terdapat di dalamnya menghalang darah daripada membeku dan menjadikan pengaliran darah mengalir melalui jantung dengan lancar. Yang membantu dalam meningkatkan saiz zakar.
Ikan salmon – Vitamin Omega 3 dan nutrien lain terdapat dalam ikan salmon untuk memanjangkan zakar. Ini meningkatkan saiz zakar kita.
Pisang – Selain daripada sangat berguna untuk kesihatan anda, ia juga sangat penting untuk jantung dan sel darah anda, dan ia juga berguna untuk meningkatkan saiz zakar anda. Pisang berguna dalam meningkatkan saiz zakar.
Tembikai – By the way, semua jenis buah-buahan bermanfaat untuk tubuh kita, tetapi tahukah anda bahawa makan tembikai membawa keseronokan pada zakar anda. Tembikai sangat berguna untuk zakar. Asid amino terdapat di dalamnya yang mengekalkan pengembangan urat. Ia adalah salah satu buah yang sangat bermanfaat untuk kesihatan lelaki.

Cara membuat zakar besar guna Vitamin

Vitamin juga memainkan peranan penting dalam meningkatkan saiz zakar. Jika anda juga bermasalah dengan masalah zakar dan ingin membesarkan saiz zakar anda, maka anda perlu memasukkan vitamin berikut dalam diet anda.

Vitamin A – Vitamin A adalah vitamin yang sangat penting untuk badan. Vitamin ini mempunyai ciri-ciri anti-bakteria, yang menjauhkan anda daripada banyak penyakit. Sebarang jenis penyakit menghalang saiz zakar anda daripada membesar, jadi anda harus makan lebih banyak makanan yang mengandungi Vitamin A. Vitamin A banyak terdapat dalam ubi keledek dan lobak merah.
Vitamin B5 – Vitamin B5 sangat membantu dalam meningkatkan saiz zakar anda. Vitamin ini mengekalkan keaktifan pertumbuhan zakar walaupun selepas fungsi yang dilakukan oleh zakar anda. Vitamin B5 terdapat dalam cendawan, biji bunga matahari dan bijirin.

Vitamin C – Vitamin C harus digunakan untuk langkah meningkatkan keupayaan seksual anda dan meningkatkan saiz zakar. Vitamin C terdapat dalam jambu batu, brokoli dan capsicum kuning untuk membesarkan saiz zakar. Selain daripada ini, anda boleh mendapatkan Vitamin C dalam banyak perkara.
Cara-cara untuk menebal dan membesarkan zakar, berhati-hati

Hari ini, banyak jenis produk digunakan di pasaran untuk menjadikan zakar lebih panjang, tebal dan besar. Disebabkan itu tidak ada jaminan bahawa zakar anda akan menjadi besar dan tebal, tetapi ia pasti mempunyai kesan negatif. Itulah sebabnya anda harus berhati-hati dengan perkara berikut:-

Viagra Herba – Anda harus menjauhi ubat seperti Viagra herba. Ia dibuat dengan mencampurkan pelbagai jenis herba. Anda harus mengelakkan produk yang memberitahu cara ajaib untuk membesarkan zakar. Rujuk doktor sebelum menggunakan ubat tersebut.
Untuk menambah panjang zakar, menggantung berat di atasnya – Biar kami memberitahu anda bahawa banyak kali berat digantung di dalamnya untuk meningkatkan saiz zakar. Yang juga mempengaruhi ketebalannya. Itulah sebabnya anda harus berhati-hati dalam masa sebegini

Cara membuat zakar besar dangen Pembedahan

Banyak jenis kesan sampingan juga dilihat dalam pembedahan pembesaran zakar. Selepas jenis pembedahan ini, tiada sensasi pada zakar anda selama beberapa hari. Dalam banyak kes, ia juga berhenti sepenuhnya dan masalah disfungsi erektil juga boleh timbul. Oleh itu, anda harus berhati-hati sebelum menjalani pembedahan sedemikian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.