Cara nak besarkan zakar

August 10, 2022 0 Comments

cara nak besarkan zakar

Cerita Tentang cara nak besarkan zakar Untuk Membuat Anda Merasa Sama ada Sangat Baik atau Sangat Buruk Tentang Zakar Peribadi Anda Sendiri

Kebanyakan lelaki percaya bahawa purata panjang zakar yang tegang adalah lebih besar daripada 6 inci (15.24 cm). Kepercayaan ini sebahagiannya disebabkan oleh beberapa kajian yang sering disebut yang bergantung pada ukuran yang dilaporkan sendiri, dengan cara kira-kira 6.2 inci (15.75 cm) untuk lelaki heteroseksual dan lebih besar untuk lelaki gay. Kajian-kajian ini mengalami bias sukarelawan dan kecenderungan sosial. Dalam ulasan ini, min gabungan untuk 10 kajian di mana penyelidik mengambil ukuran zakar tegang ialah 5.36 inci (13.61 cm; n = 1,629). Bagi 21 kajian di mana penyelidik mengukur zakar yang diregangkan, min adalah kira-kira 5.11 inci (12.98 cm; n = 13,719). Berdasarkan kajian ini, purata panjang zakar yang tegang adalah antara 5.1 dan 5.5 inci (12.95–13.97 cm), tetapi selepas mengambil kira berat sebelah sukarela, ia mungkin berada di hujung bawah julat ini. Kajian menunjukkan bahawa majoriti lelaki berharap mereka lebih besar, dengan sesetengahnya memilih pembedahan memanjangkan zakar. Pembedahan ini dianggap oleh Persatuan Urologi Amerika sebagai berisiko. Kebanyakan lelaki yang ingin menjalani pembedahan mempunyai zakar bersaiz normal. Kaunseling dengan maklumat fakta tentang saiz zakar mungkin berkesan dalam mengurangkan kebimbangan bagi majoriti lelaki yang bimbang tentang mempunyai zakar yang kecil.?

cara nak besarkan zakar semulajadi

Di sini kita bercakap tentang cara nak besarkan zakar Bukan sesuatu yang luar biasa bagi lelaki untuk mengambil berat tentang saiz kelelakian mereka. Kebanyakan lelaki berpendapat mereka akan lebih baik dengan zakar yang lebih panjang dan tebal. Ini adalah konsep biasa di kalangan lelaki bahawa mereka akan dapat memuaskan wanita mereka dengan lebih baik dengan zakar yang lebih panjang.

Kebanyakan pakar berpendapat ia bukan saiz tetapi teknik yang lebih penting apabila ia datang untuk memuaskan hati wanita tetapi kebanyakan lelaki nampaknya berfikir sebaliknya.

Pembesaran zakar adalah subjek yang diminati lelaki sejak zaman berzaman. Disenaraikan di bawah adalah beberapa kaedah peningkatan lelaki yang terkenal:

  1. Jelqs – Ini adalah senaman yang diketahui agak berkesan untuk membesarkan saiz zakar dari segi panjang zakar. Mereka pada asasnya membantu meregangkan tisu erektil supaya dapat menampung lebih banyak darah yang mengakibatkan ereksi lebih lama. ‘Squeezes’ adalah senaman yang diketahui dapat meningkatkan lilitan zakar.

Banyak program senaman zakar boleh didapati dalam talian. Biasanya, anda memerlukan sekurang-kurangnya 15-20 minit untuk melakukan rutin senaman. Anda dikehendaki melakukan rutin sedemikian sekurang-kurangnya 3-4 kali seminggu.

Kejatuhan terbesar daripada kaedah ini ialah kebanyakan lelaki sukar mencari masa yang cukup untuk melakukan senaman sedemikian secara tetap. Bukan itu sahaja, ia juga penting untuk memberikan tekanan lembut pada zakar semasa melakukan senaman ini. Menekan lebih daripada tekanan yang mencukupi boleh menyebabkan kecederaan dan juga boleh menyebabkan disfungsi erektil.

Ilmu tentang cara nak besarkan zakar zakar

Lelaki yang memakai alat pemanjang zakar setiap hari selama enam bulan dapat meningkatkan panjang zakar mereka yang lembik sehingga 32% dan fungsi ereksi mereka sehingga 36%, menurut kajian klinikal bebas yang diterbitkan dalam edisi Mac BJU International.

Penyelidik dari Hospital San Giovanni Battista di Universiti Turin, Itali, kini mencadangkan bahawa rawatan ini boleh memberikan alternatif yang berdaya maju kepada pembedahan, kerana hasilnya adalah ketara dan kepuasan pesakit terhadap teknik itu adalah tinggi.

“Dua puluh satu pesakit yang bermotivasi tinggi, dengan purata umur 47 tahun, telah didaftarkan dan 16 tahun menyelesaikan kajian selama 12 bulan,” kata pakar urologi perunding Dr Paolo Gontero.

“Setelah menjalani kaunseling psikoseksual, bagi memastikan rawatan itu memberi manfaat, lelaki itu diminta memakai alat Andro-Zkar antara empat hingga enam jam sehari selama enam bulan. Peranti ini terdiri daripada cincin plastik, dua batang dinamik yang menghasilkan daya tarikan dan jalur silikon untuk menahan zakar di tempatnya. Lelaki itu diberitahu untuk meningkatkan daya tarikan daripada 600g pada bulan satu kepada sehingga 1200g pada bulan enam. Susulan dilakukan pada bulan satu, tiga, enam dan 12.”

Cara semulajadi untuk besarkan zakar

kami tidak mengesyorkan pembedahan zakar kerana ia berisiko dan boleh membuat lebih komplikasi dalam kesihatan anda yang terbaik untuk membesarkan saiz zakar adalah senaman zakar atau menggunakan pil herba yang tiada kesan sampingan.

dengan herba anda akan mendapat vimanin yang baik untuk kesihatan anda tetapi jauhi bahan kimia yang akan merosakkan kesihatan anda.

cara nak besarkan zakar

Leave a Reply

Your email address will not be published.