Cara selamat besarkan zakar

cara selamat besarkan zakar
December 13, 2022 0 Comments

Artikel ini tentang cara selamat besarkan zakar saya sendiri sudah cuba.

Secara umumnya, zakar yang tegang adalah sehingga 5-6 cm panjang, tetapi saiz zakar yang lembik adalah berbeza untuk setiap lelaki. Sesetengah lelaki mempunyai zakar yang sangat kecil, jarang disebabkan oleh genetik dan gangguan hormon. Sesetengah gangguan seksual, seperti disfungsi erektil atau prostatitis, juga mengurangkan saiz zakar.

Walau bagaimanapun, kajian mendapati bahawa bagi kebanyakan wanita, saiz zakar tidak sepenting potensi, tetapi sesetengah wanita menyukai zakar yang lebih besar kerana dengan saiz zakar yang lebih besar mereka mendapat lebih keseronokan. Kadangkala zakar yang kecil juga datang sebagai penghalang prestasi seksual kerana lelaki tidak boleh ereksi hanya kerana zakar yang kecil.

Kebanyakan lelaki mahukan zakar yang lebih besar, dan kebanyakan lelaki berfikir tentang pembedahan kerana mereka fikir mereka akan mempunyai zakar yang lebih besar, tetapi mereka tidak menyedari kelemahannya. Jika anda berpendapat bahawa pembesaran zakar adalah mungkin, maka kaedah pembesaran zakar semulajadi adalah cara yang betul untuk membesarkan zakar anda tanpa kesan sampingan.

Kaedah pembesaran zakar semulajadi adalah cara paling pasti untuk meningkatkan panjang dan ketebalan zakar anda, tetapi jika anda mahukan zakar yang lebih besar secara semula jadi, maka artikel ini adalah untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda berada di bawah beberapa ubat, sila ambil cadangan kami dan sebelum mencuba sebarang kaedah pembesaran zakar, lawati doktor dan terangkan masalah zakar anda yang kecil.

cara selamat besarkan zakar

Walaupun anda tidak mempunyai keadaan perubatan, kaedah pembesaran zakar akan membantu anda membesarkan zakar anda tanpa komplikasi atau kesan sampingan, malah anda akan menghilangkan disfungsi erektil dan ejakulasi pramatang dan anda akan dapat berfungsi dengan baik di atas katil dengan ereksi yang lebih lama.

Sebab mengapa anda inginkan pembesaran zakar semulajadi

Sebab anda inginkan besaran zakar adalah sah dan ia adalah pilihan peribadi setiap individu dan beberapa lelaki memilih untuk pembedahan pembesaran zakar dan ada yang menggunakan alat pembesar zakar kerana mereka mengalami keadaan yang dipanggil mikropenis.

Ramai lelaki percaya bahawa meningkatkan saiz zakar akan memuaskan pasangan mereka dengan lebih baik semasa persetubuhan, tetapi kajian telah menyelidik bahawa bagi kebanyakan wanita, saiz zakar tidak penting, tetapi yang penting ialah prestasi seksual keseluruhan. Tetapi penampilan fizikal adalah penting dan anda boleh meningkatkan saiz zakar anda dengan ubat pembesar zakar.

cara selamat besarkan zakar

Manakala lelaki lain mempunyai masalah psikologi di mana mereka beranggapan bahawa zakar terlalu kecil, tetapi saiz zakar adalah purata panjang. Jadi, masalah psikologi juga boleh diselesaikan dengan kaedah pembesaran zakar semulajadi yang boleh anda ikuti untuk membesarkan zakar anda tanpa sebarang masalah kesihatan.

Cara besarkan zakar selamat dan berkesan

Zakar lelaki mula berkembang secara unik sejak lahir kepada cara yang berbeza pada zaman kanak-kanak. Bagaimanapun, pertumbuhan pesat zakar berlaku semasa akil baligh antara umur 11-18, tetapi zakar tumbuh secara semula jadi sehingga umur 21. Malangnya, selepas umur 30 tahun, ramai lelaki mula kehilangan potensi kerana saiz zakar dan mengecil. libido.

cara selamat besarkan zakar

Walau bagaimanapun, di sini kami ingin berkongsi beberapa kaedah pembesaran zakar semulajadi yang akan membantu anda membina saiz dan keyakinan anda.

Senaman besaran zakar

Terdapat pelbagai jenis senaman pembesaran zakar yang telah digunakan dari semasa ke semasa untuk pembesaran zakar. Idea di sebalik senaman pembesaran zakar ialah jika anda mengurut dan meregangkan zakar anda secara berterusan, peredaran darah di dalam kawasan zakar akan bertambah baik, yang membawa kepada pembesaran zakar. Jika anda berminat untuk membesarkan saiz zakar anda secara semulajadi, cubalah senaman ini dengan teliti di rumah.

Senaman regangan

Pegang kepala zakar dengan hujung jari anda.
Untuk meregangkan zakar, tarik ke atas dan tahan zakar dalam kedudukan ini selama 10 saat.
Ulangi prosedur yang sama, tetapi tarik ke kanan selama 10 saat dan kemudian ke kiri selama 10 saat.
Untuk ereksi maksimum, ulangi prosedur dua kali sehari selama 15 minit.

Senaman jelqing

Anda boleh mencuba senaman ini dengan hujung jari dan ibu jari anda membuat tanda Okay.
Letakkan dua jari di pangkal zakar.
Mulakan proses dengan memberi urutan ringan.
Mulakan urutan perlahan-lahan dari hujung ke kepala zakar dan jika anda rasa sakit, berhenti di situ sahaja.
Anda boleh melakukan senaman sekali sehari selama 15 minit

Leave a Reply

Your email address will not be published.