Macam mana nak besarkan zakar dengan persediaan kosmetik

macam mana nak besarkan zakar
December 10, 2022 0 Comments

Teknik besaran zakar, yang melibatkan penggunaan salap dan krim, adalah berkesan, tetapi hanya jika anda membeli produk yang berkualiti. Perkara berikut boleh digunakan:

jangka panjang. Mereka harus digunakan setiap hari pada kulit selama sekurang-kurangnya sebulan. Kesannya berlangsung enam bulan;
tindakan pantas. Mereka digunakan sejurus sebelum hubungan seksual. Hasilnya dapat dilihat selepas hanya lima minit, tetapi ia diperhatikan dalam masa tiga jam sahaja;
bantu. Berkesan dalam kombinasi dengan kaedah lain.
Bergantung pada komposisi, produk kosmetik dibahagikan kepada beberapa jenis:

berprotein. Asid amino adalah bahan aktif;
hormon. Mereka mengandungi analog testosteron buatan buatan;
semula jadi. Mereka tidak mengandungi komponen sintetik dan dianggap sebagai salah satu yang paling selamat.

Macam mana nak besarkan zakar prinsip operasi

macam mana nak besarkan zakar

Kosmetik boleh membesarkan zakar kerana fakta bahawa mereka mempunyai kesan berikut:

memanaskan badan dan meningkatkan aliran darah;
menyebabkan pembahagian sel zakar, yang menggalakkan pertumbuhan;
mengekalkan nitrogen pada tahap yang sepatutnya;
membantu menguatkan otot;
meningkatkan sensitiviti.
Dengan penggunaan sistematik agen luaran, peredaran darah menjadi lebih sengit dan potensi bertambah baik

Bagaimana besarkan zakar di rumah dengan ubat rakyat

Kaedah pembesaran zakar di rumah dengan bantuan ubat-ubatan rakyat yang popular terbukti berkesan. Terdapat banyak cara untuk menjadikan zakar anda kelihatan menarik. Perlu diingat bahawa perubahan positif diperhatikan hanya dengan pematuhan ketat terhadap arahan.

Bawang Puttih

Untuk membesarkan zakar di rumah, bawang putih hendaklah dipotong dan diletakkan di dalam bekas kaca. Alkohol segera dituangkan ke dalamnya. Campuran yang dihasilkan diselitkan selama seminggu setengah di tempat yang sejuk, dilindungi dari cahaya matahari. Ubat ini diberikan sekali sehari. Pada masa yang sama, anda perlu minum 25 titis. Tempoh kursus adalah tiga bulan

Akar Halia

Mampat berasaskan minyak sayuran dan halia akan membantu membesarkan zakar lelaki. Selain itu, saiz zakar akan berubah ke atas dengan penggunaan biasa produk ini. Adalah sangat penting untuk mengambil kira bahawa ia tidak boleh dimasukkan ke dalam diet jika terdapat sejarah ulser, patologi hati, penyakit jantung koronari dan hipertensi.

Apa yang perlu ingat apabila gunakan teknik untuk besaran zakar

macam mana nak besarkan zakar
Interracial heterosexual couple holding hands at home. Millennial young love between two different races. Couple on an intimate moment lying on a bed. Lifestyle at home. Young people.

Anda boleh membesarkan zakar anda di rumah. Kainnya meregang, tetapi ia akan mengambil masa beberapa bulan bekerja keras.
Adalah sangat penting untuk tidak membenarkan tekanan dan tidak memaksa usaha, jika tidak pertumbuhan akan meningkat. Anda perlu meningkatkan beban secara beransur-ansur.
Krim, salap, ubat-ubatan rakyat dan makanan tambahan dengan sendirinya tidak akan meningkatkan saiz zakar, tetapi ia sesuai sebagai komponen tambahan. Untuk kesan maksimum, anda perlu menggabungkan pelbagai latihan dan peranti memakai lain.
Hasilnya bergantung pada ciri-ciri badan: keanjalan tisu, umur, tahap hormon.
Adalah penting untuk mempertimbangkan kontraindikasi. Sebelum memulakan kursus, berunding dengan pakar urologi atau andrologi.
Tidak digalakkan untuk remaja melakukan pembesaran zakar secara manual. Tubuh membesar secara semula jadi sehingga 20 tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published.