Perlu Tahu Tentang Hammer of Thor

hammer of thor
December 12, 2022 0 Comments

Daripada artikel ini, anda akan mengetahui semua yang perlu diketahui tentang produk revolusioner ini yang dipanggil Hammer of Thor . Anda akan mengetahui faedahnya dan bagaimana ia boleh membantu anda mempunyai kehidupan seks yang lebih baik, dan anda juga akan menemui bahan-bahan yang terkandung di dalamnya, cara mengambilnya, berapa kosnya, dari mana untuk membelinya serta butiran berguna yang lain .

Apa itu Hammer of Thor?

Hammer of Thor

Sebilangan besar lelaki hari ini menghadapi masalah dengan kehidupan seks mereka, termasuk disfungsi erektil, kekurangan dorongan seks, ejakulasi pramatang atau zakar yang bersaiz terlalu kecil. Ramai daripada mereka berasa malu untuk membincangkan perkara ini dengan pakar, dan walaupun mereka melakukannya, mereka tidak mempunyai wang yang cukup untuk rawatan hormon mahal yang juga mempunyai kesan negatif terhadap kesihatan mereka.

Tetapi kini terdapat produk baru di pasaran yang menjanjikan untuk menyelesaikan semua isu ini tanpa perlu membelanjakan ribuan ringgit dan tanpa sebarang kesan negatif. Pengeluar mendakwa bahawa pil Hammer of Thor akan membantu anda mendapatkan ereksi yang lebih kuat yang bertahan lebih lama, meningkatkan libido, prestasi seksual yang lebih baik, dan juga untuk menjadikan zakar anda membesar dengan panjang dan lebar.

Produk asal datang dalam pakej premium yang mengandungi butiran tentang produk dan ramuannya, tentang pengeluar dan juga mempunyai arahan tentang cara menggunakannya. Berhati-hati dengan produk palsu kerana ia mungkin menyebabkan kesan negatif, atau ia mungkin tidak memberi kesan langsung.

Kami ingin memperkenalkan kepada anda beberapa jenis produk Hammer of Thor yang wujud di pasaran pada masa ini:

Kapsul Hammer of Thor
Titisan biru Hammer of Thor
Hammer of Thor forex

Siapa yang Patut Mengambilnya Hammer of thor?

Hammer of Thor

Pertama sekali, produk ini hanya untuk lelaki matang dan ia tidak boleh digunakan oleh wanita atau kanak-kanak. Ia boleh digunakan oleh orang yang mempunyai mana-mana isu ini:

Ereksi lemah yang tidak bertahan lama
Ejakulasi pramatang
Dorongan seks yang rendah atau tiada dorongan seks langsung
Bilangan sperma yang rendah
Zakar kecil
Kurang keyakinan di atas katil
Pasangan yang tidak berpuas hati

Kebaikan kapsul Hammer of Thor

Faedah utama yang dijanjikan oleh syarikat yang menghasilkan Thor ialah:

Peningkatan aliran darah ke zakar, yang mengakibatkan ereksi kuat yang bertahan lama
Peningkatan dorongan seks
Seks yang lebih sengit yang bertahan lebih lama
Zakar yang lebih besar dan kuat
Orgasme yang lebih sengit

Cara Menggunakan Hammer of Thor

Hammer of Thor

Produk asal datang dalam bentuk pil (sebungkus mengandungi 30 pil) dan di beberapa kedai, anda mungkin mendapati ia sebagai minyak. Ambil satu pil Hammer of Thor sebelum melakukan hubungan seksual. Satu pil sekali gus sudah mencukupi, dan anda boleh mengambil maksimum 3 sehari (pada masa yang berbeza).

Jangan melebihi dos yang disyorkan dan jangan mengambil lebih daripada 1 pil pada satu masa! Produk memerlukan kira-kira 30 minit untuk membuat kesannya, dan ini akan bertahan selama 3 hingga 5 jam.

Bahan-bahan Hammer of Thor

Hammer of Thor

Syarikat yang mengeluarkan produk ini mendakwa bahawa ia adalah 100% semulajadi. Antara bahan-bahannya yang boleh kita temui:

L-Arginine
halia
Giloy
Jayfal
SafedMoosli
Mucuna
Cistanche
Tongkat Ali
Rumpai Kambing Miang
Bawang Putih

L-Arginine:

Ini adalah bahan yang paling penting, dan ia terkenal dengan keupayaannya untuk meningkatkan aliran darah ke bahagian kaki. Jadi aliran darah juga akan meningkat ke badan gua zakar, yang kemudiannya akan membawa kepada peningkatan ereksi, menjadikannya lebih kuat untuk jangka masa yang lebih lama.

Kapasiti badan lelaki untuk menyerap L-Arginine menurun selama bertahun-tahun, yang mengakibatkan semakin ramai orang mengalami masalah ereksi. Lelaki yang menggunakan pil Hammer of Thor secara tetap juga melihat peningkatan dalam keseluruhan panjang dan ketebalan zakar

Tongkat Ali:

Ini adalah bahan biasa yang digunakan untuk keupayaannya untuk meningkatkan hormon lelaki. Apabila tahap testosteron meningkat, tahap estrogen juga meningkat. Tetapi bahan ini juga mempunyai sifat menurunkan aromatase (penukaran testosteron kepada estrogen).

Dengan meningkatkan hormon lelaki anda, ia memberi anda rangsangan tenaga, fungsi erektil yang lebih kuat dan peningkatan dalam pengeluaran dan mobiliti sperma. Testosteron berkurangan dengan usia, jadi bahan ini sangat membantu mereka yang berumur lebih dari 35 tahun.

Cistanche:

Tumbuhan yang menyerupai nanas ini diketahui dapat meningkatkan saiz zakar serta prestasi seksual. Ia berfungsi dengan meningkatkan aliran darah ke kawasan pangkal paha, mempunyai kesan nitrik oksida yang positif.

Adakah dikatakan bahawa walaupun Genghis Khan pernah memakan cistanche setiap hari, dan dia mempunyai stamina yang luar biasa dan ramai kanak-kanak. Ramuan ini mempunyai banyak faedah lain termasuk pengawalseliaan hormon, penghasilan ATP, sifat anti-penuaan dan antioksidan.

Horny Goat Weed:

Satu lagi bahan popular yang digunakan dalam banyak produk, horn goat weed tanduk meningkatkan tahap oksida nitrat, yang kemudiannya membawa kepada ereksi yang lebih kuat yang bertahan lebih lama. Ia juga merupakan perencat PDE5 dan ia juga mempunyai beberapa manfaat kesihatan yang lain, seperti peningkatan ketumpatan mineral tulang, perlindungan DNA, penjanaan semula saraf dan pengimbangan emosi.

Mucuna:

Ramuan ini mempunyai kesan pada dopamin anda, meningkatkan mood dan keinginan seksual. Ia juga mengawal selia hormon, meningkatkan hormon pertumbuhan, adrenalin, dan noradrenalin, sambil mengurangkan tahap prolaktin dan hormon perangsang folikel.

Ia digunakan di negara-negara di seluruh dunia selama beribu-ribu tahun, dan selain sebagai afrodisiak yang baik, ia juga menyokong kesihatan buah pinggang, mengurangkan tekanan dan mempunyai sifat anti-bakteria, neuroprotektif dan antioksidan.

Kesan Sampingan Hammer of Thor

Produk itu mendakwa dibuat hanya daripada bahan semula jadi, jadi jika anda mengambil dos yang disyorkan, anda sepatutnya tidak menghadapi sebarang masalah. Jika anda mengambil dos yang terlalu besar, ini mungkin menyebabkan sakit kepala dan akan menjejaskan keupayaan anda untuk tidur pada waktu malam.

Jadi hanya berpegang pada dos yang disyorkan yang dinyatakan pada label, dan anda akan baik-baik saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.