Ubat besarkan zakar betul-betul berkesan?


ORDER HAMMER OF THOR

ubat besarkan zakar

Iklan untuk ubat besarkan zakar ada di mana-mana. terdapat pam, pil, pemberat, senaman dan pembedahan mendakwa untuk meningkatkan panjang dan lebar zakar anda.Tetapi secara perubatan mereka tidak menyokong sepenuhnya mana-mana produk yang boleh meningkatkan saiz zakar atau mengepam atau bersukan.ramai doktor menasihati untuk pembedahan zakar yang berisiko dan mahal.

Tetapi terdapat beberapa ubat besarkan zakar dipercayai untuk membesarkan zakar.Kebanyakan teknik yang anda lihat diiklankan tidak berfungsi. Dan sesetengahnya boleh merosakkan zakar anda. Fikir dua kali sebelum mencuba mana-mana daripada mereka.

Apakah pil pembesaran zakar?

Pil pembesaran zakar diiklankan untuk membantu orang yang mempunyai zakar yang sedar tentang saiznya. Kebanyakan suplemen dan pil diet ini tidak memerlukan kelulusan daripada Pentadbiran Makanan dan Dadah (FDA) dan tidak perlu membuktikan ia selamat atau berkesan.

ubat besarkan zakar

Memandangkan suplemen tidak dikawal seperti ubat, ramuan herba adalah herba ia selamat ia tidak memberi kesan kepada kesihatan anda jika terdapat penggunaan dadah.

Kadang-kadang dipanggil suplemen peningkatan lelaki, pil ini juga boleh mendakwa untuk meningkatkan tahap tenaga dan prestasi seksual.

Adakah terdapat krim untuk menambah panjang zakar supaya saya dapat memuaskan Gf saya?

Saya seorang lelaki bujang berumur 44 tahun. Zakar saya menjadi enam inci apabila tegak. Saya rasa ia terlalu kecil dan saya mahu meningkatkannya. Adakah terdapat krim pembesar zakar yang anda boleh cadangkan supaya saya dapat memuaskan hati girl friend saya?

Jawab: Sebelum membantu anda saya ingin tahu bagaimana anda tahu bahawa dia tidak berpuas hati? Ia juga mungkin bahawa anda tidak melakukan foreplay yang mencukupi dan anda tidak dapat membawa teman wanita anda ke orgasme sebelum ejakulasi. Semasa hubungan seks, cuba dapatkan dia untuk mencapai orgasme.

ubat besarkan zakar

Apa yang Anda Perlu Tahu Mengenai ubat besarkan zakar

ubat besarkan zakar

Anda mungkin tergoda untuk mencuba ubat untuk membantu meningkatkan saiz zakar anda. Tetapi secara ringkasnya, kebanyakan suplemen pembesar zakar tidak berkesan.

Ramai orang bimbang tentang saiz mereka:

Kajian 2021 menunjukkan bahawa kebanyakan lelaki percaya saiz zakar purata adalah lebih besar daripada yang sebenarnya. Mereka berpendapat saiz purata zakar yang tegang adalah lebih daripada 6 inci, manakala kajian mendapati purata panjang sebenar adalah sekitar 5.1 inci.

Syarikat yang mencipta ubat besarkan zakar boleh mengekalkan rasa tidak selamat yang ramai orang miliki bahawa mereka tidak cukup besar. Seterusnya, ini boleh menyebabkan ramai yang mencari kaedah pembesaran zakar.

Tetapi sebenarnya, banyak produk yang anda lihat diiklankan sebagai suplemen pembesar zakar tidak berkesan, malah ada yang boleh membahayakan kesihatan anda.

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang pil pembesar zakar dan produk lain untuk memahami keberkesanan dan potensi risikonya.

Adakah ubat besarkan zakar benar-benar berkesan?

ubat besarkan zakar

Sebaik sahaja anda melepasi gembar-gembur pemasaran ubat besarkan zakar, anda akan melihat kebanyakan dakwaan mempunyai sedikit atau tiada bukti untuk menyokongnya. Memandangkan beberapa suplemen mempunyai sedikit peraturan, tidak ada keperluan sebenar untuk membuktikan keberkesanan produk atau menyenaraikan semua ramuan

Sesetengah ubat besarkan zakar untuk pembesaran zakar benar-benar berkesan dan diuji bahawa ia selamat dan tiada kesan sampingan.

Risiko dan kesan sampingan ubat besarkan zakar

Sesetengah bahan dalam suplemen pembesar zakar boleh berinteraksi dengan ubat-ubatan atau keadaan kesihatan.

Bahan-bahan ini termasuk:

Yohimbe. Ramuan ini boleh mengubah keberkesanan perencat monoamine oxidase, antidepresan.

Ginkgo biloba extract: Ramuan ini boleh mengubah keberkesanan ubat-ubatan yang menjejaskan sistem saraf, seperti clozapine, alprazolam, olanzapine. Ia juga boleh menyebabkan perubahan mood jika diambil bersama wort St. John, fluoxetine dan melatonin.

Orang yang mempunyai masalah jantung atau mereka yang mengambil ubat tekanan darah boleh mengalami penurunan tekanan darah yang tidak selamat, yang membawa kepada:

kehilangan kesedaran
sakit kepala
pening
kesukaran menumpukan perhatian

Cara semulajadi untuk membesarkan zakar

Hammer of thor

Tiada jaminan untuk membesarkan zakar anda. Kebanyakan pilihan mempunyai sedikit bukti untuk membuktikan keberkesanannya dan mungkin tidak selamat dalam jangka panjang. Adalah perkara biasa untuk mempunyai beberapa kebimbangan tentang saiz zakar anda, dan terdapat beberapa pilihan yang boleh meringankan fikiran anda dan menggunakan cara semula jadi untuk membesarkan saiz zakar

Pengurusan berat badan:

Lemak perut yang berlebihan boleh menutup sebahagian zakar anda dan menjadikannya kelihatan lebih pendek. Senaman yang kerap dan mengikuti diet berkhasiat boleh membantu. Ia juga boleh meningkatkan daya tahan, mood, dan keyakinan.

Senaman zakar:

ada sesetengah senaman zakar hanya pakar urut boleh tahu cara tepat di mana zakar boleh membesar secara semula jadi.

Guna bawang putih dan bawang besar

mengambil banyak bawang putih dan bawang besar dalam bawang putih makanan anda cara terbaik untuk membesarkan zakar secara semulajadi

Pam zakar benar-benar berfungsi?

Pam vakum kadangkala diiklankan untuk meningkatkan saiz zakar, dan pam boleh memberikan saiz yang lebih besar buat sementara waktu. Walau bagaimanapun, pam vakum boleh merosakkan tisu atau saluran darah dalam zakar anda, menyebabkan masalah dengan ereksi pada masa hadapan.

Cara yang paling selamat untuk besarkan zakar

ubat besarkan zakar

Cara paling selamat untuk membesarkan zakar adalah menggunakan herba atau ubat besarkan zakar tetapi pastikan ia dipercayai dan tiada bahan kimia atau bahan berbahaya.

herba adalah cara paling mudah untuk membesarkan saiz zakar kaedah pembesaran zakar yang lain adalah berisiko dan mahal.Jangan lakukan pembedahan zakar kerana ia akan memberi anda banyak masalah kemudian hari zakar tidak dapat menjadi keras dan kehilangan fungsi.

Hammer of Thor original Italy

Ubat besarkan zakar terkenal dan selamat yang paling dipercayai ada Hammer of Thor. Original Hammer of Thor buatan Italy sahaja.

Hammer of Thor asli mempunyai kapsul hitam di dalamnya. berikut beberapa manfaat selepas menggunakan Hammer of Thor.

Saraf yang terdapat di bahagian hadapan zakar bertanggungjawab untuk rangsangan zakar dan saraf ini juga membantu untuk meningkatkan zakar secara semula jadi.

Hammer of Thor – Ubat kapsul herba membesarkan saraf ini. Disebabkan ini zakar menjadi berat dan lebih tebal.

Ubat ini juga memastikan bahagian dalam zakar dilindungi dengan saraf yang kuat.

Disebabkan ini, keupayaan untuk memanjangkan zakar meningkat lebih daripada sebelumnya. Dan dengan cara ini zakar menjadi lebih besar ke panjang maksimumnya.

hammer of thor

Bagaimanakah Hammer of Thor berfungsi dan berapa lama ia bertahan?

Anda mungkin mempunyai soalan berkaitan cara Hammer of Thor berfungsi dan berapa lama ia bertahan di dalam badan anda. Soalan-soalan ini dan lain-lain dijawab di bawah.

Hammer of Thor digunakan untuk merawat disfungsi erektil (ED). Ia mengurangkan gejala ED dengan membantu anda mendapatkan dan mengekalkan ereksi.
Ereksi berlaku apabila protein yang dipanggil cyclic guanosine monophosphate (cGMP) dilepaskan, menyebabkan lebih banyak darah mengalir ke dalam zakar anda.
Kemudian, protein lain yang dipanggil phosphodiesterase-type 5 (PDE-5) memecah cGMP, menghentikan ereksi. Pada orang yang mengalami masalah dengan ereksi, PDE-5 mungkin berfungsi terlalu cepat.
Hammer of Thor berfungsi dengan menghalang PDE-5 daripada berfungsi. Dengan cara ini, aliran darah ke zakar boleh berlaku dan tidak dihentikan oleh PDE-5.

Berapa lama Hammer of Thor mengambil masa untuk berfungsi?

Hammer of Thor berfungsi dengan cepat selepas anda mengambil satu dos. Pada kebanyakan lelaki,* Hammer of Thor berfungsi dalam masa 1 jam selepas ia diambil.
Ada kemungkinan Hammer of Thor boleh mula bekerja dalam masa 30 minit selepas diambil. Tetapi untuk meningkatkan saiz zakar, dua minggu untuk melihat perubahan.

ubat besarkan zakar


ORDER HAMMER OF THOR

TESTIMONI HAMMER OF THOR

testimoni hammer of thor

Kali pertama saya mengambil produk ini, saya tidak melihat apa-apa kesan. Tetapi setelah menggunakan produk lain dari “Lost Empire” dengan hasil yang positif, saya mencuba beberapa kali sebelum membuat kesimpulan. Selepas kali kedua (mengambil enam pil), ia berfungsi dengan baik. Baiklah. Malah saya perhatikan perbezaannya selama beberapa hari selepas itu. Tidak pasti mengapa perubahan dramatik selepas percubaan pertama, tetapi saya gembira dan membeli sebotol lain. Walaupun ini bukan produk paling mujarab yang pernah saya cuba, ia berkesan untuk saya. Paling penting produk ini TIDAK mempunyai kesan sampingan negatif (seperti sakit kepala yang teruk, hidung tersumbat, reput usus yang teruk selama berhari-hari, dll) daripada beberapa produk lain yang saya cuba. Saya gembira dengan “Hammer of thor” .

Shakur abdur

Ipoh Perak

hammer of thor

Ini adalah kali pertama saya mencuba pil dan kali ketiga saya mencuba produk tukul Thor. Pada ketiga-tiga kejadian saya mendapati bahawa produk itu nampaknya tidak begitu berkesan untuk saya. Ia mungkin jenis badan saya. Walau bagaimanapun, saya merasakan bahawa ia adalah produk yang baik secara keseluruhan, tetapi ia nampaknya tidak berkesan untuk saya.

Alias

Kepong KL

hammer of thor

Saya tidak pasti sama ada ini adalah sesuatu yang memerlukan masa untuk bekerja. Walau bagaimanapun, saya mendapati bahawa selepas dua minggu mengambil ubat ini secara berterusan pada 2-3 tab setiap hari, ini tidak mempunyai kesan bertindak pantas. Terasa sangat letih dan dehidrasi. Jika ada perkara ini mungkin bagus untuk ditambah sebagai bantuan kesejahteraan seksual untuk mengekalkan kesihatan seksual secara keseluruhan, tetapi ini bukan tindakan pantas, dan juga tidak mengambil masa untuk bekerja dalam tempoh masa tertentu. Itu ulasan jujur. Syarikat itu mempunyai produk hebat lain, tetapi yang ini hanya memerlukan sedikit kerja yang saya dapat membesarkan zakar.

Jack

Skudai Johor

Kali pertama saya mencuba produk Hammer of thor saya mendapat saiz 1 inci dalam one month zakar lebih panjang dan besar terima kasih Hammer of thor

Faizul

Puchong Selangor