cara urut zakar

Ada cara urut zakar berfungsi?

cara urut zakar untuk panjang dan besar zakar ini adalah kaedah semula jadi dan berkesan.

Dalam jenis senaman manual ini, pelincir digunakan pada zakar dan diurut dengan lembut. Latihan ini bertujuan untuk meregangkan kulit zakar anda yang seterusnya akan membantu dalam pembesaran zakar. Anda perlu melakukan ini berulang kali untuk mencapai hasil yang lebih cepat.

Cara urut zakar

Hampir setiap lelaki bersetuju apabila membincangkan bagaimana urutan yang menenangkan dan meremajakan. Apabila seseorang memikirkan urutan, fikiran kita sering mengaitkannya dengan urutan seluruh badan yang menenangkan. Tetapi pernahkah anda mendengar tentang urutan zakar? Sudah tentu, ia berasa hebat dan, dalam senario yang betul, malah boleh menyebabkan anda terangsang secara seksual. Adakah kamu tahu? Urutan zakar mempunyai banyak faedah selain keseronokan. Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana urutan zakar yang diluluskan secara perubatan (urut lingam) boleh melakukan keajaiban untuk organ peribadi dan kesihatan keseluruhan anda!

Kebaikan Urut Zakar

cara urut zakar

Menurut prinsip Buddha, urutan membantu penerima menyembuhkan seluruh tubuhnya dan menyelaraskan seseorang dengan diri rohani dan seksualnya. Ia menghilangkan tekanan dari seluruh badan. Perkara yang sama berlaku untuk urutan zakar.

Urut zakar untuk meningkatkan libido

Urutan zakar meningkatkan dorongan seksual – keinginan untuk seks dan kepuasan. Apakah cara terbaik untuk melakukan ini? Pergi urut zakar menggunakan minyak urut zakar.

cara urut zakar

Urutan zakar untuk melancarkan peredaran darah

Menurut kajian Harvard, peredaran darah yang lemah adalah punca mati pucuk pada 70% lelaki. Mengurut adalah senaman yang sangat baik untuk meningkatkan aliran darah ke zakar anda secara semula jadi, dengan itu meningkatkan prestasi seksual. Mengurut yang kerap meningkatkan peredaran darah dalam zakar. Mengurut zakar dengan minyak boleh menghilangkan kulit kering pada zakar, mengambil penjagaan kulit anda selangkah lebih jauh.

Urut zakar untuk memulihkan ereksi yang lemah

Urutan zakar (urut batang) membantu berjaya menghasilkan rangsangan getaran zakar untuk membantu menguruskan disfungsi erektil. Ia membantu dalam meningkatkan fungsi seksual dan pembiakan pada lelaki.

Urut zakar untuk pembesaran saiz zakar

Urut zakar terbaik untuk mengecilkan saiz zakar secara semulajadi adalah cara selamat untuk membesar sehingga 2 inci.

cara urut zakar Dengan Minyak

Ingin tahu cara urut zakar? Mengurut zakar dengan minyak mempunyai banyak manfaat kesihatan. Berikut ialah tiga langkah mudah untuk menggunakan gerakan ini untuk kelebihan anda untuk kesihatan alat kelamin yang lebih baik.

Langkah 1: Bangunkan kawasan itu

Rehatkan zakar secara perlahan-lahan dengan mengurut minyak zakar pada kawasan pelvis di sekelilingnya. Antara minyak terbaik untuk urut zakar ialah minyak kelapa atau minyak kakao. Mengurut zakar boleh menjadi sangat berkesan dalam rawatan kulup zakar yang ketat juga. Ramai lelaki menghadapi keadaan ini, juga dirujuk sebagai Phimosis.

Langkah 2: Kerjakan

Mula mengurut minyak dengan membalut kedua-dua tangan di sekeliling zakar, dan gunakan ibu jari dan jari anda untuk menggunakan tekanan lembut. Regangkan zakar dengan tarikan lembut; ini membantu melepaskan ketegangan.

Langkah 3: Urut Skrotum

Urut perlahan-lahan kawasan skrotum dengan minyak urut zakar. Regangkan ia dari zakar dan urut. Selepas ini, anda boleh mengurut zakar dalam mana-mana cara yang dibincangkan dalam artikel ini.

Urut Zakar dengan Faedah Minyak

cara urut zakar

Mengurut zakar dengan faedah minyak dalam menguruskan masalah ereksi. Urutan zakar dengan minyak meningkatkan libido dan potensi pada lelaki. Urutan meningkatkan peredaran darah. Peredaran darah yang lebih baik akan memastikan ereksi yang lebih baik dan menguatkan zakar.

Urutan zakar biasa dengan minyak membantu membuka saluran darah dan meningkatkan peredaran darah di kawasan tersebut. Pergerakan darah yang lebih baik di kawasan pembiakan lelaki akan membersihkan saluran darah.

Lelaki harus mengelak daripada menyakiti alat kelamin mereka dengan minyak, bahan kimia, dan krim pembesar zakar. Cuba senaman yang berbeza untuk memperbaiki disfungsi seksual anda, ejakulasi pramatang dan isu berkaitan seks yang lain. Cuba cara yang berkesan dan semula jadi daripada berlari ke arah perlumbaan pembesaran zakar.

cara urut zakar

Cara urut zakar dengan Titan gel

cara urut zakar

Adakah anda kecewa dengan ereksi pendek dan mencari gel pembesaran zakar yang selamat? Jika anda tidak mempunyai ereksi penuh dan kepuasan di dalam bilik tidur, cuba penyelesaian kuasa besar ” Titan Gel “. Ia adalah salah satu penyelesaian yang luar biasa untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan disfungsi seksual. Ia mempunyai kuasa semula jadi yang akan membantu meningkatkan saiz zakar dan meningkatkan stamina. Nikmati prestasi bilik tidur yang panjang dan buat pasangan anda berpuas hati sepenuhnya dengan Titan Gel Original.

Krim Titan Gel berasal dari Rusia, yang mengandungi ekstrak herba yang berfungsi dengan cara terbaik untuk menangani masalah disfungsi seksual. Anda tidak akan menyesali prestasi seksual anda selepas memasukkan Titan Gel dalam sesi biasa anda, kerana ia akan merangsang aliran darah ke kawasan alat kelamin.

Anda akan cepat mendapat ereksi yang kukuh dan tidak sukar untuk memuaskan pasangan anda sepenuhnya. Gel pembesaran ini akan menangani saiz zakar yang kecil dan dorongan seks yang rendah. Ia akan meningkatkan saiz zakar anda untuk memberikan anda tahap keseronokan tertinggi. Gel pembesaran zakar ghaib ini akan meningkatkan daya hidup sperma dan juga meningkatkan kuasa persenyawaan air mani. Libido anda akan meningkat ke tahap seterusnya dan anda boleh tampil dengan yakin di dalam bilik tidur anda.

Cara menggunakan titan gel

cara urut zakar

Kadang-kadang anda tidak dapat mencari arahan tentang cara menggunakan gel titan di beberapa laman web di mana anda boleh memesan produk. Jika anda ingin menggunakan Titan Gel untuk pembesaran zakar, pergi terus ke tapak yang dibenarkan di mana anda akan belajar cara menggunakan gel titanium.

Jika anda mengikuti arahan untuk menggunakan gel ini, anda boleh mencapai hasil yang diharapkan dengan lebih cepat dengan mengikuti arahan yang disyorkan. Teknik urutan akan melancarkan peredaran darah.

Pelincir: Sapukan gel dengan segera sebelum memulakan senaman. Langkah ini penting dan boleh berkesan jika anda menggunakan gel sebagai pelincir. Ia membolehkan anda mencapai hasil yang diharapkan dalam tempoh yang singkat tanpa membahayakan tubuh anda.

Proses meninggikan: Tinggikan zakar dengan pergerakan ringan dan beri urutan ringan untuk membawa ereksi. Prosedur ini penting untuk peredaran darah dalam sel-sel zakar. Pastikan anda mengurut lembut.

OK-Sign: Buat OK-Sign dengan meletakkan hujung jari anda dan menggenggam zakar di antara mereka. Ini adalah prosedur utama yang anda boleh mencetuskan ereksi, kerana Titan Gel menggalakkan peredaran darah ke zakar.

Ikut arahan: Mengikut arahan, pegang zakar di pangkal kerana ia lebih dekat dengan tulang kemaluan. Dengan ini, anda boleh mengurut sepenuhnya zakar sepanjang keseluruhannya.

Pergerakan ke atas: Gerakkan tangan anda perlahan-lahan dan perlahan-lahan ke atas zakar dan perhatikan tekanan yang anda boleh rasa dan elakkan sensasi yang menyakitkan.

Pilihan prosedur berikut: Aşteptați o perioadă înainte ca penis glandului să însemne prima repetare a procedurii şi aşteaptă cel puțin trei secunde.

Prosedur ulangan: lakukan senaman awal rotunjit, schimbați mâna și ulangi senaman pentru atau stimulasi induk betina dan sângelui dalam zakar.

cara urut zakar

Kelebihan utama menggunakan Titan Gel

Ia merangsang pengeluaran testosteron yang bertanggungjawab untuk aktiviti seksual dan potensi lelaki.
Meningkatkan daya hidup sperma.
Kesan positif terhadap kuasa pembajaan air mani.
Meningkatkan tempoh seksual dan keyakinan semasa hubungan seks.
Memperbaiki panjang dan lebar zakar.
Ia memperbaiki keadaan saraf di kawasan zakar untuk mencetuskan rangsangan seksual yang lebih cepat.
Mengaktifkan aliran darah ke corpora cavernosa untuk memberikan ereksi yang tahan lama.
Mencegah kesesakan pelvis dan masalah potensi yang meningkat.

cara urut zakar

Leave a Comment

Your email address will not be published.