Cara besarkan payudara

Cara besarkan payudara Secara Semulajadi

Dalam artikel ini anda akan belajar cara besarkan payudara Jika anda bertanya kepada seorang lelaki apa yang dia cari pada seorang wanita yang dia tertarik? Mungkin jawapan kebanyakan lelaki ialah mereka tertarik dan teruja dengan melihat payudara wanita. Jika kita bercakap tentang wanita juga, menurut kajian, wanita yang mempunyai saiz payudara yang lebih kecil atau dalam bahasa mudah, mendapati diri mereka kurang menarik. Disebabkan itu ramai wanita mengambil bantuan pelbagai jenis rawatan atau bra push-up. Manakala sesetengah wanita juga menggunakan ubat untuk membesarkan payudara. Dalam artikel ini, kita akan belajar tentang bagaimana untuk meningkatkan saiz payudara. Tetapi sebelum itu adalah penting untuk mengetahui apa yang boleh menjadi sebab untuk mempunyai payudara kecil pada wanita.

Punca Payudara Kecil

Cara besarkan payudara

Kurang berat badan

Sejarah keluarga juga memainkan peranan yang sangat penting.

Tidak mengambil diet yang sihat

Kesan sampingan apa-apa jenis ubat

Ketidakseimbangan hormon

Akibat tekanan, payudara tidak dapat berkembang dengan baik.

Cara besarkan payudara

Disebabkan beberapa sebab ini, sesetengah wanita tidak dapat merasakan diri mereka menarik dan cantik. Disebabkan itu terdapat kekurangan keyakinan terhadap mereka. Tetapi banyak jenis langkah boleh diambil untuk membesarkan saiz payudara. Disebabkan itu bukan sahaja payudara yang tergantung menjadi ketat tetapi juga terdapat peningkatan dalam saiznya. Begitu juga, terdapat beberapa cara untuk membesarkan payudara atau dalam bahasa mudahnya, cara semulajadi untuk membesarkan payudara adalah seperti berikut.

Cara besarkan payudara

Besarkan payudara dengan minyak

Kelebihan mengurut ialah melancarkan pengaliran darah pada payudara. Disebabkan itu otot-otot payudara menjadi kuat. Untuk melakukan ini, payudara anda boleh diurut dengan tangan yang ringan. Di mana anda boleh menemui minyak berikut

(1) Urut dengan minyak zaitun

Jadikan minyak sedikit suam dan urut payudara anda sekurang-kurangnya dua puluh minit dua kali sehari.

(2) Penggunaan minyak bijan

Senandung juga, sapukan selama sekurang-kurangnya 60 hari. Kesannya akan mula kelihatan selepas itu.

(3) Khasiat fenugreek

Fenugreek mempunyai banyak khasiat. Juga ia digunakan di hampir setiap dapur India. Untuk ini, sediakan pes terlebih dahulu dengan mencampurkan serbuknya dalam beberapa titis air dan urut payudara anda dengan pes itu sekurang-kurangnya dua kali sehari. Simpan selama sekurang-kurangnya 15 minit dan kemudian basuh. Ia digunakan secara meluas dalam rawatan Ayurveda

(4) Pisang

Dengan cara ini, pisang digunakan untuk rawatan banyak penyakit. Salah satunya adalah untuk membesarkan saiz payudara, yang mana pisang terbukti sangat berguna kerana ia penuh dengan lemak dan payudara gemuk sahaja.

(5) Lobak

By the way, pesakit diabetes mendapat faedah dengan merendam lobak pada waktu malam dan memakannya pada waktu pagi. Tetapi ia juga sangat berguna untuk pertumbuhan payudara. Sertakan ia secara kerap dalam diet anda untuk meningkatkan saiz payudara.

Bersenam untuk membesarkan saiz payudara

Bercakap tentang langkah untuk membesarkan payudara, anda boleh membetulkan saiz payudara anda walaupun dengan melakukan beberapa senaman. Ini adalah beberapa latihan terpilih, dengan melakukan yang mana hasil yang baik dapat dilihat. untuk ini awak

Cara besarkan payudara

(1) Tekan tubi

(2) Penekan dinding

(3) Yoga

Anda boleh melakukan senaman pullover dan lain-lain dengan pergi ke gim

Hasil yang lebih baik dapat dilihat dalam pembesaran payudara walaupun dengan melakukan Gomukhasana. Latihan dan yoga ini bukan sahaja menguatkan otot dada. Seiring dengan ini, saiz payudara juga meningkat

Cara besarkan payudara dengan diet

Madu dan bawang – kedua-duanya memberi manfaat dalam rawatan banyak penyakit. Begitu juga besarkan payudara dengan mencampurkan madu dan jus bawang besar membesarkan saiz payudara. Ia juga boleh dipanggil ubat pembesaran payudara semulajadi yang mudah didapati di rumah.

Perubahan juga boleh dilakukan dalam diet untuk besarkan payudara

Pengambilan buah-buahan – Jangan lupa mengambil buah-buahan dalam diet anda. Untuk ini, pasti makan buah-buahan seperti epal, beri, pic dll

Sayuran hijau – Makan sayur-sayuran hijau seperti bayam, lobak merah, kacang polong dengan kerap.

Buah-buahan kering – Ambil gajus, pistachio dan walnut dalam kuantiti yang betul

Nutrien-Ambil teh hijau, teh herba

Pemulihan rumah untuk membesarkan payudara – Pemulihan Rumah untuk besarkan Payudara

Tetapi perlu diingat bahawa setiap resipi harus sesuai dengan anda, jadi perhatikan, jika ia tidak sesuai dengan anda, biarkan dan jika ia sesuai dengan anda, teruskan menggunakannya. Pasti akan ada kesannya dan ya, membesarkan saiz payudara bukanlah kerja satu malam atau dua hingga empat hari. Ia mengambil masa untuk melihat kesannya, jadi bersabar dan cuba remedi pada diri sendiri. Hasilnya akan keluar dengan sendiri pada masanya. Jadi jom kita tahu petua besarkan payudara.

Diet sihat

Mana-mana resipi tidak akan dapat menunjukkan kesan melainkan anda mengambil diet yang betul. Perlu diingat bahawa ubat-ubatan ini tidak akan dapat menunjukkan banyak kesan kepada wanita yang sangat kurus dan tidak makan dan minum dengan betul. Jika anda bimbang tentang payudara kecil, maka pertama sekali betulkan diet anda. Sertakan susu, badam, walnut dalam diet anda untuk diet yang sihat

Mangga mentah

Keluarkan biji mangga mentah dan kisar pulpa untuk dijadikan pes. Sapukan pes ini pada payudara dan apabila pes kering, basuh. Jangan gunakan air yang sangat sejuk semasa mencuci, airnya hendaklah sama ada suam atau biasa. Teruskan mencuba ubat ini bersama dengan ubat lain untuk masa yang lama. Ini bukan sahaja membantu dalam meningkatkan saiz, tetapi wanita yang mempunyai payudara longgar juga mendapat ketegangan.

Kacang soya

Alasan utama untuk tidak meningkatkan saiz payudara juga dianggap sebagai penurunan tahap estrogen dalam badan. Ia adalah perlu untuk meningkatkan saiz payudara. Itulah sebabnya anda mula makan kacang soya. Makan ini meningkatkan tahap estrogen dalam badan. Kedua, terdapat banyak protein dalam kacang soya juga. Dalam kes ini, anda harus makan kacang soya tanpa sebarang kebimbangan.

Susu

Susu adalah makanan yang lengkap dengan sendirinya, tetapi sering kita lihat wanita jarang menggunakan susu. Tidak semestinya wanita yang tidak minum susu mempunyai payudara yang kecil, tetapi ya, susu pastinya bermanfaat untuk wanita yang saiz payudaranya kecil. Susu mengandungi kedua-dua protein dan lemak, kedua-duanya membantu dalam meningkatkan saiz payudara. Payudara tidak mempunyai otot kosong, ia juga mengandungi lemak yang terdapat dalam susu.

Betik

Betik bukan sahaja menyihatkan perut, ia juga membantu menyegarkan muka dan payudara bersama perut. Gabungan diet betik dan susu dianggap sebagai salah satu petua terbaik cara besarkan payudara.

Biji fenugreek

Biji fenugreek membantu kita dalam banyak kes. Kebanyakannya kami menggunakannya di dapur kami untuk meningkatkan rasa makanan. Mungkin anda tidak tahu bahawa ini juga merupakan rawatan yang berkesan untuk membesarkan saiz payudara. Fenugreek meningkatkan tahap estrogen dalam badan. Rendam satu sudu biji fenugreek pada waktu malam, kunyah pada waktu pagi dan makan dan minum air. Juga, buat pes dengan mengisar biji fenugreek yang telah direndam dan sapukan pada payudara dan basuh selepas kering. Anda juga boleh mengurut minyaknya

Biji rami

Biji rami juga berfungsi dengan baik dalam meningkatkan saiz payudara. Anda boleh memakannya secara langsung atau mengisarnya dalam gandum. Chutney juga dibuat daripada bijinya. Anda boleh makan minyaknya dengan meletakkannya pada salad dan lain-lain dan urutan payudara juga boleh dilakukan dengan minyak biji rami. Percayalah ini resepi paling mujarab selain murah.

Apakah saiz payudara yang sepatutnya?

Cara besarkan payudara

Ia bergantung dari seorang wanita kepada yang lain pada ketinggian, berat badan dan bagaimana dia ingin melihat dirinya sendiri. Seiring dengan ini, dengan mengingati saiz payudaranya yang dia suka atau berapa banyak pembesaran payudara yang dia mahukan, dia boleh memutuskan sendiri apa yang sepatutnya menjadi saiz payudaranya.

Leave a Comment

Your email address will not be published.