Cara besarkan payudara

cara besarkan payudara
December 6, 2022 0 Comments

Setiap wanita mengimpikan untuk memiliki payudara yang besar dan pejal, yang akan memberikan keyakinan pada fizikal dan menjadikan mereka lebih menarik di mata lelaki.

Baru-baru ini, operasi pembesaran payudara dengan implan silikon telah menjadi semakin biasa di kalangan wanita dan wanita muda yang ingin memiliki belahan dada yang besar.

Adakah anda tahu bahawa jika anda berhati-hati untuk makan makanan tertentu dan menggunakan beberapa helah mudah, anda boleh besarkan payudara anda secara semula jadi, tanpa memerlukan pembedahan?

Cara besarkan payudara dengan makanan

Sejak zaman purba, wanita tahu bahawa jika mereka makan herba aromatik mereka mempunyai peluang untuk membesarkan payudara mereka secara semula jadi. Jika anda juga ingin mempunyai payudara yang lebih pejal dan jelas membesar, kami mengesyorkan anda mengambil sage, adas, taugeh Shinduf, taugeh, taugeh gandum dan dill .

cara besarkan payudara

Tetapi hanya herba aromatik tidak akan banyak membantu anda untuk membesarkan payudara anda secara semula jadi. Itulah sebabnya adalah baik untuk mengambil makanan dengan kandungan asid lemak penting yang tinggi, seperti omega 3 dan omega 6. Ini banyak terdapat dalam ikan, minyak ikan, zaitun, minyak zaitun, alpukat, bijan, minyak bijan , badam, walnut dan hazelnut.

Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah makanan penting dalam diet, bukan sahaja jika anda ingin cara besarkan payudara anda secara semula jadi, tetapi juga jika anda ingin mempunyai kesihatan zat besi. Antara buah-buahan, jenis terbaik untuk pembesaran payudara adalah epal, ceri dan plum, antara lain, manakala dari kategori sayur-sayuran, anda harus kerap mengambil kentang, bit, lobak merah dan timun , menulis ele.ro.

Menurut pakar, beberapa makanan terbaik untuk pertumbuhan payudara semulajadi adalah yang kaya dengan estrogen. kenapa? Kerana ketidakseimbangan hormon pada masa remaja boleh melambatkan pertumbuhan payudara. Anda mesti tahu bahawa jika anda mula memasukkan makanan yang kaya dengan estrogen dalam diet anda, hasilnya akan ketara hanya selepas beberapa bulan, bahkan mungkin setahun. Sertakan asparagus, produk soya dan soya, susu skim dan barli dalam diet anda

Cara besarkan payudara semulajadi dengan urutan

Setiap malam, sebelum tidur, anda perlu memperuntukkan sekurang-kurangnya 10 minit untuk mengurut payudara anda. Urutan meningkatkan peredaran darah dan memberikan ketegasan pada kulit, yang bermaksud bahawa dalam beberapa bulan anda akan mempunyai payudara yang lebih besar dan lebih tegang.

Besaran payudara semulajadi dengan bantuan senaman fizikal

Selain diet dan urutan, adalah baik untuk mencari beberapa minit setiap hari untuk melakukan senaman fizikal yang menyumbang kepada pembesaran payudara semula jadi. Pada dasarnya, apa-apa senaman yang membuat anda tegang otot dada berguna untuk pembesaran payudara.

cara besarkan payudara

Senaman paling mudah untuk membesarkan payudara anda ialah duduk di atas kerusi, pastikan belakang anda lurus, kemudian bawa tangan anda ke hadapan anda dan letakkan tapak tangan anda bertentang antara satu sama lain. Sekarang apa yang anda perlu lakukan ialah menolak tapak tangan anda, sambil menegangkan otot dada anda.

Anda boleh meningkatkan penggunaan protein anda untuk meningkatkan saiz payudara anda. Makan diet yang tidak seimbang adalah salah satu punca yang membawa kepada penampilan payudara yang kendur, dan oleh itu anda harus makan banyak buah-buahan, sayur-sayuran dan makanan dengan kandungan protein yang tinggi, seperti kacang, susu, telur, ikan, mentega kacang. , ayam itik, biji labu, yogurt Yunani, edamame dan lain-lain lagi.

Anda juga harus menghapuskan minuman dengan kandungan gula yang tinggi, makanan segera dan beberapa makanan yang diproses daripada diet anda, kerana ini tidak baik untuk kesihatan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.