cara membesarkan zakar

Cara membesarkan zakar semula jadi

Ramai orang yang mencari cara membesarkan zakar internet mempunyai banyak produk dan pemasar mengiklankan dengan cara yang baik tetapi sebenarnya janji mereka tidak benar apabila anda menaip google pils untuk pembesaran zakar.

Anda akan melihat tawaran promosi dan pakej untuk menarik pelanggan Sebenarnya produk palsu jualan 80% ini tidak mempunyai hasil yang baik dan mempunyai kesan sampingan.

Sekali lagi saya akan mengesyorkan bahawa pastikan produk anda adalah asli dan tiada kesan sampingan.

Cara membesarkan zakar dengan turun Berat Badan

Senaman cara membesarkan zakar semula jadi Jika anda tidak mempercayai pil pembesaran zakar maka anda boleh mencuba kaedah semulajadi untuk pembesaran zakar hanya dengan senaman.

cara membesarkan zakar

Penurunan berat badan adalah pendekatan lain yang meningkatkan persembahan kemaluan anda. Apabila lelaki mempunyai berat badan yang banyak apabila usia mereka meningkat, mereka cenderung untuk mendapatkan lemak di kawasan di hadapan alat kelamin mereka. Ini boleh menyembunyikan sebahagian daripada zakar anda dan menjadikannya kelihatan lebih kecil, katanya. Menurunkan berat badan boleh membantu zakar anda kelihatan lebih besar jika dibandingkan.

Senaman boleh membantu lelaki kelihatan lebih besar juga, kata Doktor Kumar. Senaman yang kerap boleh membantu mengurangkan saiz “perut bir” anda supaya zakar anda kelihatan lebih baik. Menjadi cergas boleh meningkatkan keyakinan anda di atas katil juga.

Cara membesarkan zakar gunakan suplemen

cara membesarkan zakar

Cara membesarkan zakar gunakan herba atau suplemen ada selamat dan berkesan Pil pembesaran zakar juga kadang-kadang dipanggil pil pembesaran zakar. Secara umumnya, pil jenis ini mendakwa dapat meningkatkan saiz zakar, sama ada semasa lembik atau tegak.

Walaupun produk peningkatan lelaki tertentu mungkin berfungsi untuk meningkatkan saiz ereksi anda buat sementara waktu, tidak banyak yang boleh anda lakukan dengan selamat untuk membesarkan zakar anda secara kekal.

Pil ini selalunya mengandungi vitamin, mineral, herba atau hormon yang mendakwa dapat membesarkan zakar. Tetapi, inilah masalahnya: Mereka tidak dikawal dan tidak mempunyai sebarang penyelidikan yang berkaitan dengan keselamatan atau keberkesanannya.

Malah, mengikut amaran FDA, adalah penting untuk berhati-hati ketika datang ke suplemen penambahbaikan. Dalam ujian, FDA menemui banyak pil yang mengandungi bahan-bahan yang berpotensi berbahaya yang tidak disenaraikan pada label.

Bahan-bahan ini boleh menyebabkan kesan sampingan atau berpotensi berinteraksi dengan ubat lain yang mungkin anda ambil.

Sama ada pil pertumbuhan zakar berfungsi atau tidak, tiada bukti konklusif. Tetapi anda harus tahu bahawa tiada apa-apa di pasaran yang boleh membesarkan zakar anda secara kekal.

Kebenaran tentang pembesaran zakar

cara membesarkan zakar

Cara membesarkan zakar gunakan suplemen yang ada bahaya akan memberi anda banyak masalah Ketidakpastian fizikal dan stereotaip tentang saiz phallus telah mencetuskan pembesaran zakar berjuta-juta dolar atau industri “peningkatan lelaki” dalam dekad yang lalu.

Dianggarkan saiz pasaran global akan meningkat sebanyak AS$160 juta (RM684 juta) menjelang 2023.

Tetapi bolehkah seseorang meningkatkan saiz zakar mereka menggunakan produk “pembesaran”?

Malay Mail menghubungi pakar urologi perunding Profesor Dr George Lee Eng Geap untuk mendapatkan fakta tentang apa yang diharapkan daripada pil, parut, losyen dan pembedahan untuk menguatkan lelaki.

Menurut Dr Lee, beberapa kaedah telah dicadangkan untuk meningkatkan saiz zakar, yang secara umumnya boleh dibahagikan kepada pembedahan, penggunaan fizikal, pil dan losyen.

Beliau bersetuju kaedah pembedahan itu dianggap sebagai cara paling saintifik untuk membesarkan alat kelamin lelaki, manakala kaedah lain dianggap tidak terbukti.

Beliau menyatakan bahawa terdapat pelbagai suplemen zakar boleh didapati dalam talian yang boleh datang dalam bentuk pil, tampalan dan salap.

Bagaimanapun, memetik analisis terbaru mengenai produk tersebut, Dr Lee berkata didapati produk tersebut mengandungi bahan standard seperti vitamin, mineral, hormon dan herba.

“Analisis itu juga mendedahkan bahawa dakwaan induksi peningkatan saiz zakar tidak mempunyai asas saintifik malah boleh dianggap berbahaya.”

Beliau menambah bahawa bukti testimoni mengenai produk itu mungkin bersifat plasebo dan secara amnya anekdot.

Risiko dan kesan sampingan

cara membesarkan zakar

Setakat ini, Dr Lee berkata tidak ada losyen atau ramuan – yang mendakwa boleh menyebabkan pembesaran zakar – boleh bertahan dalam penelitian sains.

Merujuk Persatuan Urologi Amerika, Dr Lee berkata persatuan itu menganggap pembahagian ligamen suspensori dan suntikan lemak, pengisi kulit, gel silikon tidak terbukti berkesan atau selamat.

“Sebenarnya, semua prosedur itu dikatakan dikaitkan dengan parut, yang membawa kepada pengecutan zakar dan disfungsi erektil.”

Dr Lee juga menjelaskan bahawa pengambilan suplemen yang mengandungi vitamin dan herba tidak berbahaya tidak akan mempunyai risiko dan kesan sampingan.

Bagaimanapun, beliau memberi amaran bahawa suplemen tercemar seperti steroid, hormon atau ubat-ubatan seperti Sildenafil akan mempunyai risiko kepada pesakit yang dikontraindikasikan untuk mempunyai bahan tersebut.

“Pesakit jantung atau kanser tertentu seperti kanser prostat akan berisiko.

Cara membesarkan zakar dengan senaman dan herba adalah cara terbaik.

Leave a Comment

Your email address will not be published.