cara panjangkan zakar

Cara panjangkan zakar semula jadi

Ramai lelaki pernah bertanya soalan tentang cara panjangkan zakar secara semula jadi. Apa yang beredar di internet agak banyak dalam hal ini dan terdapat segala-galanya dari pil hingga pam vakum yang membantu anda mempunyai zakar yang lebih besar. Dan ia adalah hakikat bahawa seorang lelaki tidak pernah gembira dengan saiz zakarnya. Dia sentiasa menginginkan lebih atau menginginkannya dengan cara yang berbeza atau berfikir bahawa dia tidak memberikan keseronokan yang diperlukan kepada seorang wanita. Daripada rasa tidak selamat dan ketidakpastian untuk mengetahui sama ada ukuran zakar anda atau tidak, remedi yang berbeza dilahirkan untuk dapat mengubah saiz zakar anda.

Dalam artikel ini, kami akan mengajar anda cara membesarkan zakar anda dengan kaedah semula jadi dan terbukti.

Cara panjangkan zakar saintifik

Apabila saya memberitahu anda sesuatu mengenainya, perkara yang paling biasa ialah berfikir bahawa ia tidak wujud. Pengiklanan dan syarikat besar mempermainkan harapan lelaki miskin yang percaya bahawa zakar mereka tidak membawa kebahagiaan kepada wanita. Dengan ini, banyak syarikat mengambil kesempatan daripada remedi palsu yang menjanjikan untuk menjadikan anda zakar yang besar apabila satu-satunya perkara yang besar adalah kekosongan yang ditinggalkan dalam portfolio anda.

cara panjangkan zakar

Untuk menyokong pembesaran zakar secara semulajadi, selamat dan terbukti sepenuhnya, perlu dibuktikan dengan kaedah dan kajian saintifik di mana hasilnya boleh dilihat. Keraguan boleh dihapuskan selepas melihat kaedah untuk meningkatkan saiz ahli anda dengan beberapa sentimeter dan seterusnya mencapai saiz zakar yang ideal. Bergantung pada orang dan tabiat mereka, keadaan hidup, dll. Pertumbuhan yang berpengalaman adalah berbeza. Walau apa pun, terdapat hubungan yang pasti antara saiz sebelum dan selepas kaedah pembesaran zakar.

Kaedah yang kita bicarakan ini adalah berdasarkan panduan latihan yang didedikasikan sepenuhnya untuk tujuan ini dan ditunjukkan sebelum ini. Zakar masih merupakan otot yang, walaupun ia berfungsi secara berbeza, jika dikerjakan dan dirangsang boleh membesar. Keselamatan yang dijamin adalah bahawa komplikasi tidak berlaku, seperti yang boleh berlaku dengan kaedah pembedahan.

Cara besarkan zakar

Hakikat bahawa kaedah ini lebih cepat dan lebih berkesan membuatkan ramai orang mempersoalkan kebenarannya. Namun, kami akan membuktikannya dengan bukti dan hasil saintifik. Walaupun pil besarkan zakar berkesan, ia adalah herba yang kita masukkan ke dalam badan dan mempunyai kesan yang kekal. Apa yang kami cari berbeza, anda tidak perlu mengambil pil.

cara panjangkan zakar

Terdapat beberapa kursus pembesaran zakar khusus yang boleh menjamin kejayaan sebenar anda, jadi anda hilang kepercayaan kepadanya. Buku ” Master of the zakar « Ia dengan sempurna menerangkan keadaan di mana ramai lelaki kecewa dengan saiz ahli mereka dan menawarkan satu siri latihan yang dirancang dengan kejayaan sebenar. Dengan mereka anda boleh meningkatkan saiz kedua-dua panjang dan lebar.

Ia seperti cuba mendapatkan jisim otot. Untuk mendapatkan hasil, anda perlu konsisten dan melakukan sesuatu dengan baik. Senaman mesti dilakukan dengan betul supaya zakar tidak mengalami sebarang kerosakan semasa proses pertumbuhan.

Kaedah revolusioner

Apabila kejayaan kaedah ini terbukti, ia menjadi sesuatu yang revolusioner sama sekali. Ia telah diterbitkan dalam British Journal of Sexual Medicine menyimpulkan bahawa kaedah itu benar-benar berkesan. Ruang tisu yang dimiliki oleh ahli lelaki boleh meningkat, menjadikannya mungkin untuk mendapatkan lebih banyak darah dengan setiap ereksi. Begitulah saiz bertambah.

Ia adalah kaedah 100% berkesan dan semulajadi yang tidak menyebabkan sebarang kerosakan atau kesan sampingan dan tidak sama kos pembedahan. Anda boleh membesarkan zakar anda dan memperbaiki masalah harga diri anda, sekali gus meningkatkan kehidupan seks anda dan semua hubungan yang anda miliki.

cara panjangkan zakar

Kaedah ini mempunyai beberapa faktor utama yang mesti dipertimbangkan untuk menjadi berkesan:

Senaman tersebut bukan sahaja berkesan pada zakar. Sebaliknya, ia melibatkan otot lain di pelvis, glutes dan perut bawah.
Air panas perlu disapu sebelum dan selepas bersenam untuk mengelakkan kerosakan pada zakar dan untuk meningkatkan keberkesanan senaman.
Beberapa urutan yang menyegarkan semula harus dilakukan pada zakar.
Penggunaan pam vakum mungkin diperlukan supaya lebih banyak darah dapat tertumpu di dalam zakar dan meningkatkan hasil.
Seperti yang anda lihat, dengan kaedah ini anda boleh mengetahui cara membesarkan zakar anda dengan cara yang semula jadi, selamat dan berkesan. Saya harap anda berjaya dengan kaedah Chartham.

Leave a Comment

Your email address will not be published.