candy b

Cerita benar saya pasal candy b complex

Nama saya Fazal saya tinggal di Johor umur saya 44 tahun ini adalah sesuatu yang peribadi tentang produk candy b complex bagaimana saya mendapatkannya .
Saya bekerja di kilang sebagai penyelia ramai pekerja bekerja di bawah seliaan saya dan 70% pekerja saya adalah warga asing kebanyakannya Indonesia.
Saya mempunyai isteri dan 3 orang anak tetapi lelaki akan menjadi lelaki apabila saya melihat gadis montel saya tidak dapat mengawal perasaan seks saya dan kebanyakan gadis masih muda dan sangat cantik.
Pada suatu hari seorang gadis pekerja baru datang ke pejabat saya dan meminta saya gaji pendahuluan saya memberitahunya bahawa dia memerlukan wang untuk ibunya, nama pekerjanya ialah ashlina dia sangat cantik seksi dan montel dia mempunyai pantat bulat yang seksi.
Saya memberi ashlina nombor whatsapp saya saya memberitahunya bahawa anda menghubungi saya kemudian jika boleh kemudian saya akan memberitahu anda daripada saya pulang ke rumah saya dan Ashlina mesej dia memberitahu saya bahawa dia sangat memerlukan wang pendahuluan saya memberitahunya esok saya akan memberi. Dia berkata tidak dia mahu hari ini saya memberitahunya bahawa bagaimana anda boleh bertemu dengan lewat tetapi Ashlina menegaskan bahawa dia ingin bertemu isteri saya bertanya kepada saya siapa ini saya memberitahunya bahawa pekerja meminta wang pendahuluan kemudian isteri saya berkata memberi dia pendahuluan wang mungkin mereka memerlukannya dia memberitahu saya anda pergi ke sana dan memberi gaji pendahuluan.

Bagaimana Candy b complex menyelamatkan kehidupan seks saya

candy b complex

Saya mempunyai gula-gula b kompleks yang kawan saya berikan saya masa yang lama sebelum ini tetapi saya hanya menggunakannya sekali kerana dorongan seks isteri saya sangat rendah dan saya bermain dengan hanya beberapa kali dalam sebulan.
Tetapi apabila saya akan bertemu Ashlina saya mengambilnya dalam poket saya, saya menghubungi Ashlina.
“Hello Ashlina ini bos kamu Fazal dimana kamu”
Ashlina “Bos saya ada di rumah boleh berikan saya pendahuluan boleh datang ke rumah saya”
Saya bertanya kepadanya “Siapa yang tinggal dengan awak di sana Ashlina”
Ashlina “Bos kawan saya safina dan alia ada syif malam jadi saya sendirian di rumah saya”
Saya kata ok saya sampai di sana dalam 15 minit. Saya mengambil kereta saya dan pergi ke rumah Ashlina dia sudah menghantar saya lokasi rumahnya.
Apabila saya sampai di sana saya memanggilnya kerana dia tinggal di flat.
“Ashlina saya baru sampai di sini di lokasi awak boleh awak turun”
Ashlina “Ya bos cuma 2 minit saya datang”
Kemudian Ashlina turun saya berada di dalam kereta dia tidak melihat saya saya memberitahu dia datang ke kereta hitam kemudian dia datang ke kereta. Dia cakap bos datang rumah saya saya sediakan kopi untuk awak dia cakap tolong datang saya cakap ok Ashlina kalau awak berkeras jadi saya parking kereta saya dan saya naik dengan Ashlina ke rumah dia.
Dalam lif apabila saya melihat Ashlina dia kelihatan seperti sangat menarik dan seksi saya hanya berasa seperti AHHHH.
Dia tinggal di tingkat 7 dia membuka pintu yang saya letak di atas sofa dia mengambil secawan kopi dan saya bertanya kepadanya Ashlina berapa banyak wang yang anda perlukan?
Dia kata bos terpulang kepada anda berapa banyak yang anda boleh berikan kepada saya, saya minta anda beritahu saya dan ini saya akan potong daripada gaji anda. Kemudian Ashlina berkata bos tolong jangan potong dari gaji saya, awak hanya beri seperti melayan untuk memberitahu dia bahawa ok saya boleh memberi awak merawat tetapi apa yang awak akan lakukan untuk saya.

Ashlina gembira bersetuju untuk bermain

candy b complex

Ashlina reply saya yang dia akan buat saya gembira saya cakap betul-betul Ashlina then dia reply ya saya akan buat awak sangat sangat gembira
Saya tidak sabar-sabar melihat Ashlina berbadan putih dan seksi tetapi dia mahukan wang dahulu saya beri RM 500 dia mengambil duit dan membuka seluar juga membuka baju dan coli.
Ashlina menghisap batang saya tetapi apabila ia masuk ke dalam farajnya batang saya menjadi mengecut dan ia hanya menjadi mati. Ashlina menghisapnya, menjilatnya tetapi tidak dapat didirikan.
Kemudian Ashlina terkejut dia bertanya kepada saya bos mengapa anda seperti ini saya berasa sangat malu tetapi saya pergi ke tandas dan mengambil satu pil gula-gula b kompleks jadi mengambil sedikit masa saya memberitahu Ashlina bertenang dan menonton tv selepas 50 minit saya mengambil tangannya dan meletakkan Pada batang saya dia berasa terkejut kerana sekarang ia menjadi keras seperti kayu sekarang sekali lagi Ashlina mula menghisap tetapi selepas menghisap saya mula bermain dengannya dan saya bermain sangat taugh.
Ashlina menikmati begitu banyak dia discharge kemudian saya juga terpancut Ashlina mengatakan bahawa kehidupan saya adalah seks yang paling memuaskan.
Kemudian saya mengucapkan terima kasih kepada candy b complex yang menyelamatkan kehidupan seksual saya

candy b complex

Leave a Comment

Your email address will not be published.