kepala konek besar

Awak datang sini nak cara kepala konek besar?

Mari kita fahami sedikit cara kerja, dan kemudian lihat senaman yang paling berkesan untuk kepala konek besar. Bukan untuk apa-apa, tetapi jangan menghalang. Sistem pembiakan lelaki terdiri daripada zakar, buah zakar, vesikel mani dan prostat. Zakar terdiri daripada badan span yang bertanggungjawab untuk mewujudkan ereksi, dan di dalamnya terdapat saluran yang dipanggil uretra yang membawa air kencing dan sperma keluar dari badan.

Senaman untuk kepala konek besar

Terdapat banyak senaman pembesaran zakar yang boleh dilakukan untuk kepala konek besar dan senaman ini telah menunjukkan pertumbuhan yang terjamin. Tetapi latihan ini tidak memberikan hasil jika tidak dilakukan 5 hari seminggu selama sekurang-kurangnya 6 bulan.

kepala konek besar

Selepas 2 atau 3 minggu bersenam, anda akan melihat peningkatan dalam saiz zakar dalam keadaan tegak tetapi juga dalam keadaan lembut. Latihan ini perlu diamalkan selama sejam setiap hari dengan rehat 2 hari antara senaman untuk membolehkan sel-sel menjana semula.

Bagaimanakah senaman pembesaran zakar ini menjadikannya lebih besar?

Zakar terdiri daripada 3 ruang tisu span yang boleh menyerap darah yang dibawa ke zakar oleh sistem peredaran darah. Bilik-bilik ini dipenuhi dengan darah, ini membawa kepada ereksi. Apabila kita melakukan senaman pembesaran zakar yang betul, ia akan menyebabkan ruang tersebut membesar. Dengan cara ini, lebih banyak darah akan memasuki zakar, meningkatkan saiznya.

Memanaskan dengan tuala hangat

Proses ini perlu sebelum anda memulakan senaman pembesaran zakar kerana ia meningkatkan aliran darah ke tisu zakar. Di samping itu, ia menjadikan kulit lebih fleksibel, untuk mengurangkan kemungkinan lebam. Ia boleh dilakukan dengan cara berikut:

kepala konek besar

basahkan tuala dalam air suam dan kemudian balut pada zakar dan buah zakar, pada mulanya anda akan berasa tidak selesa tetapi kemudian haba akan memberikan anda keadaan selesa. Biarkan tuala selama dua minit dan kemudian ulangi proses tiga kali lagi.
Anda boleh menggunakan kaedah lain untuk memanaskan zakar, seperti jakuzi atau mandi air panas, dengan urutan lembut pada zakar untuk meningkatkan aliran darah. Anda tidak sepatutnya tinggal lebih daripada 10 minit.

Apakah kaedah yang ada untuk pembesaran zakar?

Terdapat kaedah yang berbeza untuk pembesaran zakar. Saya akan menyenaraikan yang paling terkenal dan berkesan.

Yang pertama dan paling disyorkan ialah kaedah untuk meningkatkan zakar secara semula jadi, melalui latihan yang dibentangkan di sini.
Yang kedua ialah kaedah pembesaran zakar dengan bantuan pil, krim dan gel. Ya, pil berfungsi, tetapi kita harus memahami bahawa keberkesanannya berbeza bergantung pada badan. Jika anda mendengar daripada rakan bahawa sesetengah pil berkesan, ini tidak bermakna ia semestinya berkesan untuk anda. Jika satu jenis pil tidak berkesan, cuba yang lain. Pasti ada jenis pil yang akan membantu anda, kerana kaedah pembesaran zakar ini diketahui berkesan.
Yang ketiga ialah kaedah pembesaran zakar dengan bantuan pam . Pam agak baru di pasaran dan terus muncul. kenapa? Kerana ia berfungsi, jelas. Pam adalah kaedah yang berkesan untuk meningkatkan saiz zakar, tetapi anda perlu mencari satu untuk saiz anda. Apabila ini terlalu kecil, pergi ke peringkat seterusnya, pam dengan diameter yang lebih besar.
Keempat ialah kaedah pembedahan pembesaran zakar. Kaedah ini diketahui dan berkesan, tetapi orang ramai mengelakkannya kerana mudah (atau takut). Saya juga mengesyorkan anda mencuba dahulu 3 kaedah pembesaran di atas dan jika anda tidak berpuas hati, barulah capai pisau. Tetapi jika anda mengikuti nasihat saya, anda pasti akan mencari kaedah untuk membesarkan zakar anda.
Jadilah

Leave a Comment

Your email address will not be published.