Cara tradisional besarkan zakar untuk mendapatkan hasil

Ramai lelaki ingin Cara tradisional besarkan zakar untuk mendapatkan hasil yang lebih besar dan mencuba semua jenis kaedah untuk mencapai matlamat yang sangat penting ini untuk memenuhi kehidupan seksual mereka. Beberapa kajian berpendapat bahawa lelaki yang dikurniakan zakar yang kecil tidak mempunyai keyakinan terhadap kekuatan sendiri atau harga diri yang terlalu tinggi, kehidupan sosialnya terjejas dengan ketara. Wanita, walaupun mereka tidak mengatakannya dengan kuat, percaya bahawa saiz zakar adalah penting dalam hubungan pasangan, dan ini mencerminkan jiwa lelaki.

Maklumat berguna tentang pembesaran zakar

Sistem pembiakan lelaki sangat kompleks, terdiri daripada zakar, buah zakar, vesikel mani dan prostat. Zakar biasa tidak mempunyai saiz yang mengagumkan, sebagai peraturan, ia hanya 9-10 cm, sekurang-kurangnya menurut kajian terkini dalam bidang, yang membuat pengiraan untuk mengetahui saiz purata zakar. Dalam keadaan tegak, ia biasanya mencapai sekitar 14 cm. Malangnya, tidak semua lelaki boleh menikmati zakar yang besar, jadi mereka akan cuba mencari dan menggunakan penyelesaian yang berbeza untuk mencapai saiz yang akan memuaskan mereka secara mental.

cara tradisional besarkan zakar

Beberapa maklumat baru topik ini boleh dianggap sebagai berikut:

zakar berfungsi terkecil adalah lebih daripada satu sentimeter panjang

saiz zakar tidak mengganggu fungsi pembiakan

hanya satu pertiga daripada sistem pembiakan lelaki berada di luar badan

Adakah pembesaran zakar penting untuk wanita?

Betul kata wanita mahukan lelaki bersaiz zakar melebihi paras purata, tetapi akhir-akhir ini ramai wanita yang mengaku sebelum itu, mereka inginkan pasangan yang tahu teknik seksual yang memuaskan dan melayan dengan baik semasa hubungan intim.

Wanita boleh berpuas hati dengan saiz zakar, walaupun kecil, tetapi mereka akan menyatakan diri mereka takut jika pasangan mereka terlalu berbakat kerana tidak dapat melakukan hubungan seks dalam posisi tertentu kerana terlalu sakit. Faraj adalah antara 9 dan 11 cm panjang selepas semua.

Bagaimana anda boleh mendapatkan pembesaran organ seksual lelaki dengan cepat

Terdapat beberapa mitos yang menyatakan bahawa terdapat makanan yang berbeza (pisang, bawang, salmon, tembikai, coklat hitam, brokoli) yang akan berjaya meningkatkan saiz zakar. Hakikatnya ialah mereka tidak akan mencapai hasil yang diidam-idamkan kerana makanan itu tidak berkesan. Sesetengah lelaki percaya pada janji-janji pelbagai pil ajaib, dipasarkan di Internet, bagaimanapun, mereka harus memaklumkan diri mereka secara terperinci dan memahami bahawa mereka hanya janji.

cara tradisional besarkan zakar

Pencapaian pesat pembesaran zakar tidak akan dicapai dengan bantuan pil, walaupun beberapa lelaki akan melihat perubahan kecil dalam ereksi (ia menjadi lebih kuat), kesan ini adalah jangka pendek. Di samping itu, terdapat beberapa kesan sampingan pil dalam beberapa kes, seperti pencemaran logam berat. Walaupun mereka akan sentiasa menggoda bagi mereka yang sangat menginginkan zakar yang lebih besar, mereka harus, bagaimanapun, menjauhi mereka.

Senaman pembesaran zakar

Senaman pembesaran zakar adalah cara terbaik untuk mendapatkan apa yang diingini oleh lelaki yang tidak berpuas hati dengan aspek kehidupannya ini. Hasilnya dijamin, dengan syarat ia dilakukan 5 kali seminggu selama 6 bulan. Telah diperhatikan bahawa saiz zakar bertambah baik dalam keadaan tegak dan dalam keadaan lembut. Pakar mengesyorkan agar senaman pembesaran zakar dilakukan selama kira-kira sejam sehari, dengan rehat dua hari untuk penjanaan semula sel.

Sejak zaman dahulu lagi, lelaki sudah taksub dengan masalah ini, malah di sesetengah puak terdapat tabiat harian, terdiri daripada pelbagai latihan untuk membesarkan saiz zakar. Salah satu daripadanya terdiri daripada mengikat tali pada kepala zakar dan meregangkannya menggunakan batu-batu besar yang diikat pada hujung tali yang satu lagi. Terdapat beberapa kesan sampingan yang perlu dipertimbangkan dengan senaman ini, iaitu mati pucuk, jangkitan atau pemotongan zakar.

Latihan ini tidak begitu menarik dalam keadaan ini, jadi beberapa penyelesaian sebenar untuk masalah pembesaran alat kelamin lelaki dari masa ke masa diperlukan. Pertama, saiz zakar diukur.

Kaedah terbaik untuk membesarkan organ kemaluan adalah seperti berikut. Tuala lembut yang dibasahkan dalam air suam digunakan dan dibalut pada zakar dan buah zakar. Perasaan panas akan menjadi agak menyenangkan selama dua minit di mana latihan akan dilakukan. Prosedur ini boleh diulang tiga kali sehari.

Mandi di dalam air suam atau di jakuzi juga sangat berguna, serta urutan ringan zakar yang berlangsung selama 10 minit. Air suam berfungsi dengan baik untuk merangsang aliran darah ke seluruh badan, menyuburkan kulit juga. Tulang dan tisu akan menjadi lebih fleksibel dan menghadapi peningkatan aliran darah.
Satu lagi idea yang baik adalah untuk menggenggam pangkal zakar dengan ibu jari dan telunjuk anda. Kemudian, tarik perlahan-lahan keluar, gunakan tekanan. Picit zakar sedekat mungkin dengan skrotum dan tarik ke bawah. Apabila hujung zakar dicapai, senaman dihentikan. Ulang dengan tangan yang lain selama 3 saat.

minum banyak air setiap hari;
mood mesti baik;
krim pelembap digunakan, mengelakkan sabun.
Senaman pembesaran zakar harus dihentikan jika lelaki itu mempunyai simptom berikut:

menunjukkan buih pada zakar;

organ kemaluan kebas;

bengkak yang berbeza muncul pada zakar.

cara tradisional besarkan zakar

Leave a Comment

Your email address will not be published.