besarkan zakar

Cara untuk besarkan zakar

Article ini cara untuk besarkan zakar semulajadi. beberapa tahun kebelakangan ini, menjadi jelas bahawa zakar lelaki normal bukanlah panjang yang difikirkan dahulu. Untuk jangka masa yang agak lama, buku-buku perubatan dan artikel dalam akhbar sudah pasti menyatakan bahawa panjang zakar adalah untuk yang paling bahagian sekitar 6.5 inci (16.5 sentimeter). Oleh itu, ramai lelaki yang lebih pendek sedikit daripada ini berasa agak tidak mencukupi.

Banyak cara untuk membesarkan saiz zakar secara semula jadi tetapi pertama-tama saya memberitahu anda tentang fakta tentang saiz zakar.Amirican dan Afrika mempunyai saiz zakar yang lebih besar berbanding China dan Jepun.

Zakar Lelaki 18.9 Inci Sangat Besar

cara untuk besarkan zakar

Lelaki Mexico yang mendakwa dia mempunyai zakar terbesar di dunia (setinggi 18.9 inci apabila lembik) berkata dia tidak akan mendapat pengurangan zakar, walaupun amaran daripada doktornya dan fakta kecil bahawa dia sebenarnya tidak boleh melakukan hubungan seks selama itu. dan schlong berbadan besar. Ia satu kebanggaan: Dalam budaya Latin, zakar yang lebih besar dianggap lebih berkuasa, itulah sebabnya Roberto Esquivel Cabrera, 54, sangat gembira mengekalkan ular sawa besarnya utuh, lapor The Daily Mail. Selain malapetaka yang telah ditimbulkan oleh zakar Cabrera terhadap kehidupan seksnya (mungkin jika dia telah mencuba kondom yang disesuaikan ini, dia akan lebih beruntung), dia juga perlu menyimpannya dengan pembalut untuk mengelakkan lecet, serta dada tidur. turun dengan zakarnya di atas bantal kecil untuk tidur dengan selesa sepanjang malam.

Kami tahu apa yang anda fikirkan: 18.9 inci kedengaran seperti omong kosong. Ternyata, kelenjar zakar Cabrera meregang hanya 7 inci, yang bermaksud selebihnya kebanyakannya adalah kulup dan saluran darah, menurut The Daily Mail. Doktor mengetahui bahawa Cabrera telah melilitkan ikatan pada tulangnya dengan pemberat untuk meregangkannya sejak dia remaja, yang terdengar mencurigakan seperti menipu kepada kami. Semua kulup tambahan itu juga telah membawa kepada pelbagai jangkitan saluran kencing, dan kerajaan Mexico sebenarnya telah mengiktiraf batang itu sebagai kecacatan yang menghalang Cabrera daripada bekerja. “Saya tidak boleh memakai pakaian seragam seperti mana-mana orang dalam syarikat dan juga saya tidak boleh berlutut,” katanya kepada Barcroft TV. “Saya tidak boleh berlari dengan pantas dan oleh itu syarikat-syarikat menganggap saya buruk.”

Cara untuk besarkan zakar semulajadi

cara untuk besarkan zakar

Jika anda mempunyai zakar, adalah perkara biasa untuk berharap ia lebih besar. Tetapi kami mempunyai beberapa berita baik untuk anda: Penyelidikan telah menunjukkan bahawa ramai orang yang bimbang tentang saiz sampah mereka sebenarnya benar-benar normal atau bersaiz sederhana. Malangnya, terdapat salah tanggapan biasa yang diperkukuh oleh pornografi arus perdana bahawa zakar yang lebih besar bermakna lebih keseronokan untuk pasangan anda—tetapi ini tidak boleh salah. Satu kajian dari 2017 menyimpulkan bahawa gabungan ciuman dalam, rangsangan alat kelamin dan seks oral lebih berkemungkinan menyebabkan seseorang yang mengalami vulva hilang—dan tiada satu pun daripada perkara itu memerlukan anda dikurniakan dengan baik. Terdapat juga tanggapan lapuk bahawa zakar yang lebih besar dikaitkan dengan kejantanan anda, yang tidak masuk akal, terutamanya memandangkan tidak semua lelaki mempunyai zakar untuk bermula.

Kebanyakan lelaki tertanya-tanya, pada satu ketika atau yang lain, sama ada mungkin zakar mereka mengecut. Walaupun ini terdengar seperti sesuatu daripada filem sci-fi, malangnya, ketakutan ini memang ada kebenarannya. Walaupun tidak mungkin zakar mengecut secara beransur-ansur inci demi inci, memang benar bahawa disebabkan oleh umur dan pilihan gaya hidup, zakar anda berpotensi kehilangan keupayaan untuk mengekalkan tahap kekentalan yang konsisten.

Selepas begitu banyak kajian mengesahkannya ada cara untuk besarkan zakar semulajadi dan anda boleh membesarkan saiz zakar anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published.