cara untuk memanjangkan zakar

Cara untuk memanjangkan zakar

sebelum kita bercakap tentang cara untuk memanjangkan zakar Saya akan bercakap tentang realiti saiz zakar berapa kali tidak timbul persoalan: jika saiz tidak penting, maka mengapa internet penuh dengan mesej, semakin cantik dipromosikan, tentang produk yang boleh meningkatkan saiz zakar? Pil, pembedahan plastik atau teh dan suplemen pemakanan untuk mereka yang inginkan hasil yang benar-benar menakjubkan! Mereka semua memenuhi peti masuk kami, semuanya mengganggu kami setiap hari!

Ada juga yang berjanji untuk mencapai yang mustahil: mereka bukan sahaja akan meningkatkan panjang, tetapi juga ketebalan! Malah, pakar percaya bahawa ia adalah fakta bahawa begitu sedikit yang diketahui tentang alat kelamin dan peranannya dalam seks, dialah yang menjana dan mengekalkan kempen sedemikian. Selalunya, kejantanan dihargai dengan ketat dari sudut pandangan saiz zakar. Kejantanan diukur dengan parameter yang sama: panjang, ketebalan…

Sudah tentu, tidak ada hubungan antara mereka! Namun, dalam fikiran ramai (mungkin terlalu ramai) lelaki, kedua-dua tanggapan itu bertindih. Lebih panjang zakar, lebih besar kejantanan, dan individu itu dianggap macho sebenar. Pakar menegaskan bahawa ini tidak berlaku sama sekali, tetapi ramai lelaki pergi ke doktor dengan satu matlamat: untuk mengetahui cara meningkatkan panjang, atau bahkan ketebalan, zakar!

Wanita juga harus dipersalahkan kerana mengekalkan mitos ini, yang cenderung membuat kekeliruan yang sama seperti lelaki. Kadang-kadang, mereka juga meminta pasangan mereka untuk cuba membesarkan zakar mereka. Wanita lebih suka lelaki yang lebih berbakat, kata satu kajian yang dijalankan pada tahun 1984, tetapi kriterianya adalah estetik semata-mata, dan tiada kaitan dengan kapasiti untuk kepuasan seksual. Jadi, idea “lebih besar = lebih baik” tidak mempunyai asas praktikal, dan semata-mata estetik. Sangat sedikit wanita, berpuas hati dengan prestasi seksual pasangan mereka, mengambil kira dimensi. Dan mereka ini adalah orang-orang yang ingin bermegah-megah kepada rakan-rakan mereka daripada untuk memuaskan kesenangan peribadi.

cara untuk memanjangkan zakar

Jadi apakah dimensi zakar biasa? Kajian telah menunjukkan bahawa dimensi zakar biasanya berbeza antara 13-15 cm (panjang) dalam keadaan tegak, dan 8-9 cm dalam keadaan lembik. Jika anda ingin mengetahui apakah dimensinya, disarankan untuk mengukur zakar dalam pelbagai peringkat, dengan mendapatkan ereksi pada hari yang berbeza. Dengan cara ini, anda boleh melakukan pengukuran harian dan akhirnya memperoleh keputusan setepat mungkin. Pengukuran sedemikian disyorkan kerana panjang mungkin berbeza, bergantung pada keadaan bilik, tahap rangsangan, suhu sekeliling atau kekerapan aktiviti seksual.

Pengukuran panjang zakar yang betul dilakukan dengan individu berdiri, dan zakar dipegang selari dengan lantai. Ia diukur dari hujung ke pangkal, di bahagian hadapan. Lingkaran zakar agak lebih rumit untuk diukur dan ditentukan, kerana ia terdiri daripada purata tiga nilai: yang diperoleh apabila mengukur tepat di bawah glans, yang diperoleh di tengah zakar dan yang di pangkal. Agar ukuran menjadi sah yang mungkin, zakar mesti tegak sepenuhnya.

OK, OK, saiz tidak penting…tetapi masih, bagaimana saya boleh membesarkan zakar saya?

Walaupun fakta bahawa pakar tidak berhenti untuk menyatakan bahawa, sebenarnya, saiznya tidak penting, dan bahawa zakar yang besar, tetapi digunakan dengan buruk, tidak memuaskan sesiapa pun, mungkin hanya kebanggaan lelaki yang berjuang untuk mencapai dimensi sedemikian. , Internet melimpah ruah dalam produk yang menjanjikan keajaiban, dalam campur tangan ajaib yang boleh menggandakan, tiga kali ganda, dsb., dimensi zakar semasa.

Baru-baru ini, nampaknya ada tampalan yang hanya perlu disapu pada zakar untuk merangsang pertumbuhan. Hasilnya: penguasaan penuh pasangan, kawalan mutlak di atas katil berkat prestasi seksual baharu yang dijamin oleh… patch! Tetapi, tidak kira betapa lucunya idea bahawa organ matang boleh dirangsang oleh tampalan yang digunakan secara tempatan, ramai lelaki digalakkan oleh janji-janji tersebut dan menyumbang dengan membeli tampalan, pil, kepada industri yang berurusan dengan pengeluaran dan pemasaran produk ini. Mereka adalah pelanggan setia, kerana, sudah tentu, hanya satu tampalan tidak akan mencapai kesan yang diingini. Lain disyorkan, dan lain-lain, mungkin disertakan dengan produk lain yang melengkapkan rangkaian. Segala-galanya untuk zakar yang lebih besar. Lelaki mahukan zakar dengan dimensi yang mengagumkan. Lebih besar lebih bagus!

cara untuk memanjangkan zakar

Sesetengah lelaki lebih suka membeli peranti khas, sama seperti pam, yang menjanjikan pembesaran zakar . Ia digunakan pada zakar dan mempunyai sama ada peranti manual atau automatik, yang menghasilkan daya sedutan. Apabila peranti mencipta sedutan di sekeliling zakar, darah ditarik dan terperangkap dalam zakar, yang menyebabkan organ membesar.

Malangnya, ada yang melebih-lebihkan, digalakkan oleh keputusan yang boleh dilihat, dan dengan itu kemalangan yang agak menyakitkan boleh berlaku. Di samping itu, selepas pam dikeluarkan dan aliran darah kembali normal, dimensi zakar juga akan kembali, dan hasil yang sangat menggembirakan pengguna, hilang. Hasilnya adalah sementara. Walau bagaimanapun, sesetengah lelaki menyatakan diri mereka sangat berpuas hati dengan pompuan itu.

cara untuk memanjangkan zakar

Pakar menjelaskan ini dengan fakta mudah bahawa lelaki lebih prihatin terhadap zakar mereka, yang boleh membantu mereka meningkatkan imej diri mereka dengan ketara dan mempunyai kesihatan seksual yang lebih baik. Sebanyak itu! Kecil yang menakjubkan. Sudah tentu, terdapat banyak kaedah lain untuk pembesaran zakar, beberapa lebih kontroversi daripada yang lain, dengan hasil yang lebih atau kurang tahan lama, tetapi para pakar tetap berpendapat bahawa jika tidak ada patologi, zakar tidak boleh diperbesarkan, tetapi hanya “dikendalikan. ” lebih baik!

Leave a Comment

Your email address will not be published.