gambar hasil hammer of thor

Testimoni gambar hasil hammer of thor

9 daripada 10 lelaki yang tidak berpuas hati dengan saiz zakar mereka tidak tahu bahawa mereka boleh menyelesaikan masalah ini tanpa pembedahan

92% lelaki tidak berpuas hati dengan saiz zakar mereka, 87% mahu ia tahan lebih lama, dan 79% mengalami ejakulasi pramatang. Ini didedahkan oleh hasil tinjauan pendapat umum yang disiapkan oleh lelaki berusia lebih 25 tahun. Pada masa lalu, penyelesaian kepada masalah itu didekati dari sudut yang tidak terkira banyaknya, termasuk pembedahan pembesaran zakar yang rumit, tetapi hari ini tidak ada keperluan untuk pembedahan pembesaran zakar.

gambar hasil hammer of thor

Gambar hasil hammer of thor

Hammer of Thor Original Khas untuk panjang dan besar .saya akan memberi anda butiran bagaimana ia Hammer of Thor berfungsi dan berapa banyak masa yang diambil.

Teks asal telah dikekalkan. Data pesakit telah dialih keluar untuk melindungi privasi mereka.

Testimoni gambar hasil hammer of thor

Bulan PERTAMA: Saya menyertai eksperimen untuk menyelesaikan masalah kecil saya sebanyak 4.8 inci. Dua minggu selepas memulakan rawatan, saya mula merasakan hasilnya. Zakar saya kesemutan (tetapi ia tidak menyakitkan), dan sedikit demi sedikit ia berkembang. Dua 3 minggu kemudian, ia sudah diukur 5.6 inci. Saya terpaksa tidak melakukan apa-apa kerana ia benar-benar automatik. 6 minggu kemudian, saya telah mendapat satu inci lagi. Hasilnya: 6.1 inci! Saya mula berasa lebih yakin dan saya tidur dengan rakan sebilik saya, yang sentiasa bersedia melakukan kotor. Pada akhirnya, dia memberitahu saya bahawa tidak ada lelaki yang pernah memberinya begitu banyak orgasme dalam setengah jam.

gambar hasil hammer of thor

Bulan KETIGA: Saya berasa lebih baik daripada tidak pernah. Saya mempunyai lebih banyak tenaga di atas katil dan saya tidak malu untuk menanggalkan seluar saya. Ia sememangnya disebabkan oleh menghilangkan tekanan yang perlu berurusan dengan zakar kecil. Saya boleh skru selama 20 atau 30 minit, zakar saya tidak menjadi lembut dan ia telah berkembang 1.2 inci lebih. Zakar saya telah berkembang, setakat ini, sehingga 7.3 inci dalam 3 minggu, bermakna 0.8 inci setiap minggu. Mempunyai zakar yang lebih besar dan melakukan hubungan seks lebih lama adalah menakjubkan. Akhirnya, saya merasa senang melakukannya dan saya dapat memuaskan gadis yang saya bersama.

Bulan KEEMPAT: Selepas empat gambar hasil hammer of thor bulan, momen kebenaran tiba. Zakar saya mencapai 7.6 inci. Saya tidak pernah menyangka ia akan menjadi begitu besar! Selain itu, saya boleh mengekalkan ereksi saya walaupun selepas saya datang. Saya pergi ke pesta dan berhubung dengan anak ayam untuk melihat apakah semuanya teratur. Dia menjadi gila ketika melihat betapa digantungnya saya! Dan kemudian saya bersenang-senang mendengar dia datang. Kami pergi ke sana selama 41 minit, saya memberinya 5 orgasme dan kami mencuba hampir setiap kedudukan. Sekarang, akhirnya, saya tahu saya boleh berhubung dengan sesiapa sahaja yang saya suka dan tidak perlu bimbang tentang saiz zakar saya

gambar hasil hammer of thor
gambar hasil hammer of thor

Akhirnya saya mendapat saiz keinginan dan anda dapat melihat untuk besarkan zakar dan panjang, besar guna Hammer of thor original sahaja

gambar hasil hammer of thor

K.Kamal, 38 tahun, mengalami pancutan pramatang selama 2 tahun, hanya bertahan 2-3 minit, dan syahwatnya agak lemah. Dia mengambil ubat-ubatan yang terdapat di kedai ubat, tetapi keadaannya tidak berubah. Selepas menggunakan Hammer of Thor selama sebulan, ia bertahan selama 25-30 minit atau lebih lama lagi. Kamal juga melaporkan bahawa dia berasa lebih sengit semasa hubungan seks, dan orgasmenya menjadi lebih kuat dan lebih lama.

1 thought on “Testimoni gambar hasil hammer of thor”

  1. Pingback: Hammer of thor Malaysia supplier 2023 - Khas untuk panjang dan besar

Leave a Comment

Your email address will not be published.