besarkan batang

Masalah seksual lelaki

Lelaki ada banyak masalah seksual Sama seperti wanita yang sering bimbang tentang saiz dan bentuk payudara mereka, lelaki nampaknya semakin mengambil berat tentang saiz dan bentuk zakar mereka. Tetapi itu sering salah, ternyata.

Permintaan untuk sambungan zakar semakin meningkat, dan berpuluh-puluh alat dan persediaan sedang dipromosikan di internet yang dikatakan menjadikan zakar lebih panjang dan/atau lebih tebal. Keberkesanan kaedah dan produk ini sangat diragui dan kadangkala ia juga berbahaya, seperti pam sedutan misalnya, atau pemberat pada zakar untuk meregangkannya. Ia tidak boleh benar-benar memanjangkan zakar. Menjadikan ia kelihatan lebih panjang dengan membawa ahli keluar beberapa sentimeter lebih adalah mungkin.

Zakar lebih besar, seks lebih baik?

masalah seksual

Idea bahawa zakar yang panjang dan/atau tebal akan membawa kepada prestasi seksual yang lebih baik atau membuatkan wanita itu lebih seronok bukan berdasarkan apa-apa. Beberapa kajian menunjukkan bahawa terdapat sangat sedikit wanita dalam hubungan antara saiz zakar (pasangan) dan kepuasan dengan kehidupan seksual. Jadi anda tidak memerlukan zakar yang besar untuk menjadi kekasih yang baik. Ereksi 7 cm sudah cukup untuk bercinta tetapi dalam beberapa kes ia menunjukkan bahawa kebanyakan wanita ingin tidur dengan orang yang mempunyai zakar yang besar dan panjang.

Apa yang wanita fikirkan tentangnya? masalah seksual lelaki

Wanita malysia dan indonesia lebih meminati personaliti dan penampilan seorang lelaki juga pada saiz zakar sebabnya lebih ramai wanita malaysia dan indonesia berkahwin dengan pakistan dan india kerana mempunyai zakar yang panjang dan besar. wanita yang lebih tua akan lebih mementingkan saiz, walaupun mereka berusia 50 tahun.

Tinjauan lebih daripada 50,000 wanita menunjukkan bahawa 45% wanita berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka, manakala 55% wanita tidak berpuas hati. Menurut penyelidikan, lelaki cenderung mempunyai harga diri dan keyakinan seksual yang lebih baik jika mereka mempunyai zakar yang lebih besar daripada purata, kerana wanita lebih suka lelaki dengan saiz zakar yang lebih panjang.

juga meninjau 50,000 lelaki kemudian 47% lelaki tidak berpuas hati dengan saiz tektek dan pantat isteri mereka dan 53% lelaki berpuas hati dengan saiz tektek dan saiz pantat isteri mereka.

kaji selidik ini jelas menunjukkan bahawa wanita suka saiz zakar panjang dan besar dan lelaki suka payudara dan saiz pantat besar dan seksi

Cara mengatasi masalah seksual

masalah seksual

Jika anda mempunyai masalah seksual yang serius maka lebih baik anda berunding dengan doktor anda tetapi anda hanya ingin membesarkan saiz zakar atau ingin meningkatkan masa seks maka anda boleh mendapatkan produk herba yang dipercayai yang tidak mempunyai sebarang kesan sampingan dan bebas daripada bahan kimia atau ubat yang memberi anda masalah untuk kesihatan anda.

Mengambil produk yang salah akan menyebabkan banyak masalah kesihatan yang berkaitan dengan jantung dan kanak-kanak berhati-hati mengambil sebarang produk hanya membeli produk dari sumber yang dipercayai yang telah membina kepercayaan dan anda boleh dengan mudah menghubungi mereka jika anda menghadapi sebarang masalah berkaitan kesihatan.

Kini lelaki mempunyai banyak masalah seksual sesetengah lelaki malu untuk memberitahu doktor tentang masalah mereka sehingga mereka memesan secara dalam talian dan mengambil ubat yang salah yang menyebabkan mereka banyak masalah kesihatan jika anda malu untuk pergi ke klinik doktor maka anda boleh menelefon mereka dan bertanya tentang masalah anda dan jangan gunakan ubat yang salah. kesihatan menyelamatkan nyawa anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published.