ubat untuk besarkan batang

Ubat untuk besarkan batang yang betul berkesan

Pasaran farmakologi moden menawarkan sejumlah besar ubat untuk besarkan batang. Tetapi tidak semua dicirikan oleh komposisi yang selamat, kecekapan. Doktor biasanya menetapkan mereka yang menjejaskan saluran darah, aliran darah, sel tisu. Untuk kegunaan rumah, kompleks vitamin dan makanan tambahan adalah sesuai. Dalam artikel semasa, kami akan memberitahu anda secara terperinci tentang semua kumpulan ubat profil ini – perencat fosfodiesterase, agen hormon, vitamin, makanan tambahan dan antikoagulan tidak langsung, untuk memahami apa yang dijanjikan oleh pil pembesaran zakar.

Mekanisme tindakan ubat pembesar zakar

Organ pembiakan lelaki berbeza daripada yang lain dalam struktur tisu tertentu. Saiz dalam keadaan tegak secara langsung bergantung pada tahap pengujaan lelaki itu, kebolehlanjutan dan keanjalan badan gua gua, serta pada jumlah darah yang mengalir kepada lingga.

Dalam hal ini, prinsip tindakan tablet boleh seperti berikut:

pengembangan saluran darah; pecutan peredaran darah di kawasan pelvis; kelonggaran otot licin, peningkatan kebolehlanjutan tisu; rangsangan libido, potensi, peningkatan dalam aktiviti seksual; memanjangkan hubungan seks, rawatan ejakulasi pramatang; pengoptimuman sistem pembiakan. Pada mulanya, doktor menetapkan pil sedemikian untuk merawat masalah dalam kehidupan seksual, tetapi dengan penggunaan kursus, peningkatan saiz zakar akan menjadi bonus yang menyenangkan. Pentadbiran sendiri hanya mungkin jika komposisi mengandungi hanya bahan semula jadi.

Jenis ubat untuk besarkan batang

Semua ubat yang tersedia secara komersil untuk pembesaran zakar boleh dibahagikan kepada kumpulan mengikut komposisi, mekanisme tindakan.Pilihan akan bergantung pada keadaan semasa kesihatan lelaki itu.Ia juga lazim untuk memberi tumpuan kepada kehadiran penyakit bersamaan sistem genitouriner , jika ada.

Faktor pembesaran zakar

ubat untuk besarkan batang

Ubat-ubatan yang bertujuan untuk mengembangkan lumen saluran darah, yang mana badan gua dipenuhi dengan darah dalam jumlah yang meningkat.

Ejen hormon. Dadah yang meningkatkan sintesis testosteron. Ini secara tidak langsung mempengaruhi saiz zakar. Tablet ditetapkan oleh doktor, dalam dos yang betul mereka merangsang aktiviti seksual, meningkatkan libido dan potensi, meningkatkan kesuburan.

Vitamin . Untuk mengekalkan aktiviti seksual, fungsi normal organ kemaluan, adalah perlu untuk menambah vitamin, mineral, mikro dan makroelemen penting. Kompleks sedemikian mempercepatkan metabolisme, meningkatkan proses metabolik, yang mempunyai kesan positif pada saiz zakar.

makanan tambahan . Ini bukan ubat, tetapi suplemen pemakanan semulajadi dan kompleks vitamin untuk merangsang potensi. Mereka menyebabkan zakar meningkat dalam jumlah dengan penggunaan sistematik, meningkatkan keanjalan tisu, meningkatkan aliran darah di kawasan pangkal paha.

Antikoagulan tindakan tidak langsung. Ubat-ubatan tersebut secara tidak langsung memberikan hasil yang diinginkan apabila ia meningkatkan peredaran darah di kawasan pelvis. Ini berlaku dengan mengembangkan lumen saluran darah, meningkatkan peredaran darah.

3 jenis ubat untuk besarkan batang

Oleh kerana pelbagai jenis ubat untuk pembesaran zakar, adalah sukar bagi rata-rata pembeli untuk membuat pilihan yang memihak kepada satu ubat. Kami menjalankan kajian, membandingkan pil yang paling popular dari semua kumpulan di atas. Keputusan boleh dilihat dalam jadual penilaian:

Viagra . Bahan aktif dalam komposisi ialah sildenafil. Ia melebarkan saluran darah, menyumbang kepada peningkatan bekalan darah ke tisu zakar. Anda perlu mengambil pil sejam sebelum hubungan seksual, kesannya berlangsung 4-5 jam.

ubat untuk besarkan batang

kesan sampingan:

sakit kepala badan panas jika anda mempunyai masalah jantung sebelum mengambil ubat ini berbincang dengan doktor anda

Vmenplus: Bahan aktifnya ialah L-ARGININE. Ia merangsang hujung saraf badan gua zakar untuk menghasilkan MuiraPuama. Proses-proses ini merangsang aliran darah ke organ dalam jumlah yang meningkat. Mula bertindak 15-30 minit selepas pengingesan, mengekalkan kesan sehingga 4-6 jam.Dapatkan semua daripada suplemen herba terbaik

ubat untuk besarkan batang

kesan sampingan:

Tiada kesan sampingan seperti
keadaan jantung, berdebar-debar dan berpeluh…
apa yang anda perlu lakukan ialah mengambil kapsul ini dengan kerap
dan mendapat hasil yang kekal

Hammer of Thor:

boleh menambah panjang zakar anda sebanyak 1.78 inci atau lebih,
Rawatan selama 2 bulan boleh menjadikan zakar anda membesar sebanyak 3.19 inci atau lebih
manakala rawatan 3 bulan boleh meningkatkan zakar anda sebanyak 5.5 inci atau lebih.
Kepantasan membesarkan saiz zakar juga dipercepatkan dengan penggunaan ubat ini. Memberi lebih ketebalan dengan meningkatkan saluran darah

ubat untuk besarkan batang

kesan sampingan:

Sepenuhnya semulajadi dan tiada kesan sampingan.
Terbukti & Diuji Secara Klinikal, Keputusan 100% Dijamin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.