cara urutan besarkan zakar

Cara urutan besarkan zakar

Panduan Diluluskan Perubatan untuk Semua Lelaki

Bagaimana cara urutan besarkan zakar menyelaraskan seseorang dengan diri rohani dan seksualnya. Ia memberikan kelonggaran, meningkatkan libido, dan melegakan tekanan dari seluruh badan

Hampir setiap lelaki bersetuju apabila membincangkan bagaimana urutan yang menenangkan dan meremajakan. Apabila seseorang memikirkan urutan, fikiran kita sering mengaitkannya dengan urutan seluruh badan yang menenangkan. Tetapi pernahkah anda mendengar tentang urutan zakar? Sudah tentu, ia berasa hebat dan, dalam senario yang betul, malah boleh menyebabkan anda terangsang secara seksual. Adakah kamu tahu? Urutan zakar mempunyai banyak faedah selain keseronokan. Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana urutan zakar yang diluluskan secara perubatan (urut lingam) boleh melakukan keajaiban untuk organ persendirian dan kesihatan keseluruhan anda

Kebaikan Urut Zakar

cara urutan besarkan zakar

cara urutan besarkan zakar untuk penyembuhan seluruh badan

Menurut prinsip Buddha, urutan membantu penerima menyembuhkan seluruh tubuhnya dan menyelaraskan seseorang dengan diri rohani dan seksualnya. Ia menghilangkan tekanan dari seluruh badan. Perkara yang sama berlaku untuk urutan zakar.

Urut zakar untuk meningkatkan libido

Cara urutan besarkan zakar meningkatkan dorongan seksual – keinginan untuk seks dan kepuasan. Apakah cara terbaik untuk melakukan ini? Pergi urut zakar menggunakan minyak urut zakar

Urutan zakar untuk melancarkan peredaran darah

Menurut kajian Harvard, peredaran darah yang lemah adalah punca mati pucuk pada 70% lelaki. Mengurut adalah senaman yang sangat baik untuk meningkatkan aliran darah ke zakar anda secara semula jadi, dengan itu meningkatkan prestasi seksual. Mengurut yang kerap meningkatkan peredaran darah dalam zakar. Mengurut zakar dengan minyak boleh menghilangkan kulit kering pada zakar, mengambil penjagaan kulit anda selangkah lebih jauh

Cara urutan besarkan zakar Dengan Minyak?

Ingin tahu cara melakukan urutan zakar? Mengurut zakar dengan minyak mempunyai banyak manfaat kesihatan. Berikut ialah tiga langkah mudah untuk menggunakan gerakan ini untuk kelebihan anda untuk kesihatan alat kelamin yang lebih baik.

cara urutan besarkan zakar

Langkah 1: Bangunkan kawasan itu

Rehatkan zakar secara perlahan-lahan dengan mengurut minyak zakar pada kawasan pelvis di sekelilingnya. Antara minyak terbaik untuk urut zakar ialah minyak kelapa atau minyak kakao. Mengurut zakar boleh menjadi sangat berkesan dalam rawatan kulup zakar yang ketat juga. Ramai lelaki menghadapi keadaan ini, juga dirujuk sebagai Phimosis.

Langkah 2: Kerjakan

Mula mengurut minyak dengan membalut kedua-dua tangan di sekeliling zakar, dan gunakan ibu jari dan jari anda untuk menggunakan tekanan lembut. Regangkan zakar dengan tarikan lembut; ini membantu melepaskan ketegangan

Langkah 3: Urut Skrotum

Urut perlahan-lahan kawasan skrotum dengan minyak urut zakar. Regangkan ia dari zakar dan urut. Selepas ini, anda boleh mengurut zakar dalam mana-mana cara yang dibincangkan dalam artikel ini.

Langkah 4: untuk besarkan zakar

Urutan zakar yang kerap setiap hari akan membesarkan saiz zakar dalam satu bulan

Ini adalah beberapa cara terbaik yang disyorkan untuk urut zakar

Pemikat Ular

Gunakan ibu jari dan jari telunjuk untuk membentuk bulatan di sekeliling testis dengan satu tangan dan tarik perlahan-lahan ke bawah. Balut sebelah tangan lagi di sekeliling aci dan sekat minyak berlebihan dari pangkal ke hujung.

Regangan Akupresur

Gunakan ibu jari dan jari telunjuk setiap tangan, kepit bahagian tengah zakar dengan kedua-dua tangan. Bergerak secara beransur-ansur ke arah yang bertentangan untuk memberikan regangan yang mendalam. Ulangi ini dengan pelbagai tekanan dan kelajuan.

Tonton video urutan zakar ini untuk mengetahui lebih banyak teknik mengurut zakar.

Urutan Zakar Menyelesaikan Masalah Ereksi Dan Meningkatkan Kekuatan Zakar

Mengurut zakar dengan minyak faedah dalam menguruskan masalah ereksi. Urutan zakar dengan minyak meningkatkan libido dan potensi pada lelaki. Urutan meningkatkan peredaran darah. Peredaran darah yang lebih baik akan memastikan ereksi yang lebih baik dan menguatkan zakar.

Urut Zakar Melebarkan saluran darah

Urutan zakar biasa dengan minyak membantu membuka saluran darah dan meningkatkan peredaran darah di kawasan tersebut. Pergerakan darah yang lebih baik di kawasan pembiakan lelaki akan membersihkan saluran darah.

Minyak Urut Zakar Terbaik

cara urutan besarkan zakar

Urutan zakar boleh menjadi pengalaman yang menenangkan kerana ia menghubungkan kehidupan seksual dan rohani seseorang. Ia memberikan beberapa faedah, termasuk meningkatkan libido, kelonggaran, dan melegakan tekanan.

Menurut doktor, tiada sebarang minyak ajaib yang membantu membesarkan saiz zakar anda. Pemasar mendakwa bahawa minyak boleh meningkatkan saiz zakar anda, tetapi tidak ada bukti yang sah yang membuktikannya.

Walau bagaimanapun, minyak urut zakar atau minyak pati tertentu boleh membantu anda berehat dan meningkatkan rangsangan seksual. Menggunakannya membantu mengurangkan gejala Disfungsi Erektil. Di bawah adalah beberapa minyak urut zakar terbaik.

Leave a Comment

Your email address will not be published.