tahan lama

Makanan semulajadi untuk tahan lama

Anda mungkin tidak akan percaya, tetapi makanan telah lama digunakan untuk meningkatkan keinginan seksual dan tahan lama, sama ada dari tangan ibu atau wain.

Tetapi adakah anda tahu bahawa terdapat makanan dan minuman yang sebenarnya boleh meningkatkan prestasi seksual anda? Selain itu, untuk ini anda tidak perlu pergi ke mana-mana kedai yang jauh atau mana-mana makanan asing.

By the way, terdapat keperluan untuk mengelakkan makanan tertentu yang membunuh dorongan seks anda di tempat pertama! Tetapi selepas banyak penyelidikan, banyak makanan semula jadi biasa akan berada di rumah setiap orang.

Dorongan seks yang sihat dikaitkan dengan perasaan sihat dari segi fizikal dan emosi, jadi tidak hairanlah bahawa makanan yang anda makan memainkan peranan dalam meningkatkan dorongan seks dan kehidupan seks anda

Makanan Apa yang Menguntungkan Kehidupan Seks Anda tahan lama?

Diet yang berkhasiat boleh memberi manfaat kepada kehidupan seks anda dalam pelbagai cara:

meningkatkan libido dan tahan lama

Meningkatkan pengaliran darah dan kesihatan jantung
untuk tahan lama

Makan diet yang kaya dengan sayur-sayuran dan protein tanpa lemak – dan rendah dalam makanan yang mengandungi gula dan lemak tepu – boleh membantu mencegah gangguan yang menjejaskan libido anda, seperti sindrom metabolik dan gangguan Hormon.

Apakah makanan untuk meningkatkan dorongan seks pada lelaki?

tahan lama

Banyak makanan yang dinyatakan di sini padat dengan nutrien yang boleh meningkatkan libido anda dan meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan:

Makanan dan minuman afrodisiak ini akan bertindak sebagai pemacu seks yang berkesan untuk anda dan berfungsi dengan baik untuk anda berdua. Ya, dengan menggunakannya, anda boleh memastikan bahawa kedua-dua lelaki dan perempuan boleh meningkatkan dorongan seks atau libido mereka.

i. Bayam

Untuk memahami kebaikannya, mari kita ingat minyak Popeye dan minyak Zaitun kita yang sentiasa mengejar antara satu sama lain.

Pengambilan bayam serta-merta meletakkan anda dalam mood untuk seks dengan meningkatkan peredaran darah zakar anda. Bayam kaya dengan magnesium, mineral yang mengurangkan keradangan saluran darah, dan meningkatkan aliran darah.

Untuk memberitahu rahsia, jika lebih banyak aliran darah meningkat, ia boleh meningkatkan keghairahan seperti Viagra dan menjadikan hubungan seks lebih menyeronokkan. Lelaki akan merasakan ereksi datang dengan lebih semula jadi dan pasangan kekasih anda akan merasakan hubungan intim menjadi lebih mudah.

ii. Coklat gelap untuk tahan lama

Coklat meningkatkan kedua-dua tahap serotonin dan dopamin dalam otak, menjadikan kita lebih gembira dan mengurangkan tahap tekanan kita – kedua-duanya adalah penggalak libido. Jadi sekarang anda pasti sudah tahu apa yang kami maksudkan.

Sebab lain ialah koko meningkatkan aliran darah melalui saluran darah dan melegakannya. Ia menghantar darah ke semua kawasan yang betul. Sejujurnya, apa pun alasannya, coklat tidak pernah menjadi perkara yang buruk.

Sepanjang sejarah, coklat telah menjadi simbol keinginan seksual. Bukan hanya kerana rasa yang lazat, tetapi kerana kuasanya untuk meningkatkan keseronokan seksual.

Menurut kajian, coklat menggalakkan rembesan serotonin dalam badan anda, kami telah memberitahu anda ini. Ia boleh menyebabkan beberapa kesan afrodisiak dan menaikkan mood. Jadi cubalah makan coklat.

iii. cili

Lada bermakna lebih panas lada, lebih baik. Lada panas meningkatkan metabolisme anda dan merangsang endorfin, yang membuat anda berpeluh, menggebukan bibir anda dan mempercepatkan degupan jantung anda.

Darah ini mengalir ke semua kawasan yang diperlukan. Adakah anda tahu keputusan bersih? Pemacu seks yang lebih baik dan klimaks yang lebih diingati. Hanya satu perkara yang perlu diingat ialah jika anda merancang untuk melakukan hubungan seks oral, pastikan anda mencuci tangan dan mulut anda sebelum mendekati bahagian badan yang sensitif.

iv. Teh hijau

tahan lama

Rahsia kehidupan malam yang hangat bermula dengan secawan teh panas. Adakah anda tahu ini? Teh hijau kaya dengan sebatian yang dipanggil catechin, yang telah terbukti dapat membakar lemak perut dan mempercepatkan keupayaan untuk menukar lemak tersebut menjadi tenaga.

Tetapi bukan itu sahaja: Katekin juga meningkatkan keinginan seksual dengan menggalakkan aliran darah ke badan anda yang lain. Cotchins membunuh radikal bebas yang merangsang saluran darah dan membebaskan bahan kimia, meningkatkan keupayaan mereka untuk mengangkut darah. Katekin juga menyebabkan sel-sel saluran darah melepaskan oksida nitrat, yang meningkatkan saiz saluran darah, dengan itu meningkatkan aliran darah.

Sekarang bagaimana sesiapa boleh terlepas faedah melakukan hubungan seks berkuasa tinggi dengan perut rata.

v. Telur

Makan telur untuk ereksi yang sihat. Telur mengandungi asid amino L-arginine yang boleh memperbaiki disfungsi erektil.

vi. pic

Vitamin C yang terdapat dalam pic meningkatkan kiraan sperma dan kualiti sperma. Buah pic mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi yang sangat bagus untuk mengurangkan kemandulan .

vii. Tiram

Tiram sarat dengan zink, mineral yang meningkatkan testosteron, serta hormon faktor pertumbuhan – kedua-duanya menggalakkan pertumbuhan otot dan prestasi fizikal (di dalam dan di luar bilik tidur). Penyelidikan juga mendapati kekurangan zink menjadi faktor risiko ketidaksuburan akibat tahap testosteron yang rendah.

Leave a Comment

Your email address will not be published.