besarkan zakar

Cerita besarkan zakar pasal Nurmala

Nama saya Arslan, ini cerita besarkan zakar saya berumur 28 tahun, saya tidak pernah lupa zaman kolej saya ketika umur saya 22 tahun dan saya sangat kurus dan lemah, saya sangat gementar apabila seseorang perempuan bercakap dengan saya, saya tidak yakin saya berasa rendah diri kerana dari rupa saya dan badan saya yang kurus dan lemah setiap gadis mungkin berfikir bahawa saya secara seksual sangat lemah.
Suatu hari apabila saya sampai ke kolej dan pergi ke bilik kelas saya, terdapat 4 orang gadis bercakap tetapi apabila seorang gadis Nurmala melihat saya dia memberikan saya senyuman dan kemudian bertanya kepada saya ovey datang datang
Saya sangat gementar seluruh badan saya hanya menggigil saya bertanya kepadanya ya
Dia tersenyum dan gadis lain ketawa satu saya kemudian Nurmala memberitahu saya boleh melakukan hubungan seks dengan saya dia mengejek saya kerana mereka fikir saya tidak mempunyai kuasa lelaki kemudian perempuan lain Huzna bertanya kepada saya adakah anda mempunyai zakar jika anda mempunyai zakar tunjukkan saya ingin melihat zakar kamu yang kecil lemah hahaha dia ketawa dan gadis kawannya yang lain turut ketawa.
Muka saya menjadi pucat kerana saya sangat takut kemudian Nurmala berkata oh datang budak yang lemah tolong cuba!
Nurmala sangat tinggi dan mempunyai buah dada besar dan pantat besar dia sangat bangga dengan badannya sehingga dia selalu mengejek orang miskin dia menyentuh seluar saya dan bertanya kepada saya adakah anda mempunyai zakar atau anda shemle daripada ketawa sangat kuat.
Saya sangat marah dan saya memutuskan bahawa saya akan membalas dendam tetapi masih Nurmala mengejek saya dia memberitahu rakan-rakannya bahawa bagaimana orang ini akan berkahwin dan siapa gadis malang yang akan menjadi isterinya kerana saya kasihan pada tubuhnya yang sangat lemah ohohoho bagaimana dia akan bermain dengan isterinya.

Cerita besarkan zakar ego lelaki

cerita besarkan zakar

Selepas tamat pengajian, kami bertemu Nurmala untuk beberapa hari lagi. Selepas itu dia meninggalkan saya dengan mesej. Kerana kesakitan, saya hampir gagal dalam peperiksaan kolej saya. Saya tidak lama kemudian mendapat tahu bahawa Nurmala telah menyebarkan gosip di sekitar kawasan kejiranan tentang perlawanan seks kami yang gagal. Dia memberitahu saya bahawa saya seorang pencinta dua sen, dan zakar kecil saya hanya boleh berfungsi sebagai pencungkil gigi. Bolehkah anda bayangkan tamparan kepada ego saya?
Di rumah, saya mengukur rakan saya dengan pembaris. Hanya 12 cm apabila tegak! Saya fikir saya sekurang-kurangnya 15 cm, jadi saya tenang tentang perkara ini. Saya mahu bersembunyi di dalam tanah kerana malu.

Nasib baik, di kolej saya dapat mengarahkan fikiran saya ke tempat lain. Kadang-kadang saya berjaya memancing anak ayam ke katil saya, bukan kerana cinta, tetapi untuk melupakan bagaimana saya mengacau Nurmala. Pengijazahan diikuti, saya mula bekerja, saya telah menemui teman wanita – semalu saya. Selepas 2 tahun dia meninggalkan saya, mengatakan bahawa dia tidak merasakan apa-apa apabila dia tidur dengan saya.
Ia adalah yang terakhir. Saya memutuskan untuk menjalani pembedahan pembesaran zakar. Saya pergi ke klinik, mereka memberi saya temu janji dalam 2 bulan.
Suatu hari saya terjumpa iklan di Internet untuk gel yang membesarkan zakar sehingga 8 cm panjang dan 3 cm ketebalan. Saya menjumpai ulasan di laman web lain, lelaki itu menunjukkan gambar sebelum dan selepas… Sungguh mengejutkan! Jadi, untuk membesarkan zakar anda, anda tidak perlu menggunakan pisau bedah! Saya tidak menunggu lagi tarikh pembedahan dan memesan produk ini – Vmenplus .

Sebelum ini, saya tidak membayangkan bahawa ia boleh membesarkan zakar anda dengan bantuan krim atau gel. Tetapi ternyata ia adalah perkara sebenar. Tidak seperti pembedahan, ia adalah kaedah yang selamat untuk kesihatan. Vmenplus terdiri daripada ekstrak tumbuhan eksotik. Arahan mengatakan bahawa ekstrak ini mampu membesarkan zakar sehingga 8 cm. Saya teruja dan pergi bekerja!

Nasib baik saya Jumpa produk Vmenplus

cerita besarkan zakar

Sebulan setengah telah berlalu. Daripada pertumbuhan 12 cm yang tidak masuk akal, saya memakai alat 20 cm dalam seluar dalam saya. Ia bukan hanya kejayaan, ia adalah rangsangan mega!!!
Anda lihat, saya menangguhkan operasi. Tidak lama selepas itu, seminggu kemudian, saya menerima jemputan untuk bertemu dengan bekas rakan sekerja saya. Nurmala terpaksa hadir. Satu lagi sebab untuk membalas dendam atas keaiban yang saya timbulkan!
Untuk pertemuan yang saya telah berpakaian ke sembilan, saya menyembur diri saya dengan minyak wangi mahal dari kepala hingga kaki. Tidak ada kesan remaja malu sejak 10 tahun lalu. Tetapi Nurmala mengenali saya dan berkata bahawa saya telah berubah menjadi lebih baik. Dia memegang saya sepanjang petang dan selepas beberapa koktel dia menjadi agak mabuk, mengheret saya ke tandas “untuk mengingatkan dirinya tentang masa mudanya”. Dia perlahan-lahan membuka zip saya, menarik zakarnya keluar dari seluar saya dan mula menjerit… Sudah tentu, dia mengharapkan untuk melihat “pencungkil gigi”.
Saya paksa batangnya ke dalam mulutnya. Dia hampir tidak mengatasi, bergelut, lemas… Saya merasakan sensasi keseronokan yang gila dan keinginan untuk membalas dendam. Bertahanlah, itu sahaja untuk “pencungkil gigi”, malu dan ego saya yang dipijak. Bertahan!
Nurmala menelefon saya pada keesokan harinya. Tetapi saya telah menyenaraihitamkan nombornya. Saya faham bahawa saya bertindak seperti orang bodoh. Tetapi saya tidak sepatutnya malu 10 tahun yang lalu! Saya tidak menasihati anda untuk mengikuti contoh saya. Tetapi anda juga boleh membesarkan zakar anda dengan bantuan gel ini. Saya akan memberitahu anda mengapa.
Vmenplus mempunyai 4 bahan aktif dalam komposisinya: maca Peru, L-arginine, daun Damiana, Muira Puama. Komponen ini melebarkan saluran darah dan badan gua zakar, merangsang pertumbuhan tisunya. Tetapi lihat bagaimana Vmenplus mempengaruhi potensi! Jika sebelum ini saya hanya boleh 1-2 kali seminggu, kini sekurang-kurangnya 5-6 kali semalam.

The effect produced by Vmenplus will remain for the rest of your life. I had my penis enlarged 7 months ago. And in all this time it has not become smaller by a single millimeter. When erect, it is also 20 cm.My current girlfriend is a model and she is 19 years old. She is crazy about my cock and calls it a “sex machine”. Guys, you too have a chance to put it on the hottest chicks in your town. Do not waste your time and order Vmenplus on the manufacturer’s website

Leave a Comment

Your email address will not be published.