macam mana nak besarkan zakar

Macam mana nak besarkan zakar

Macam mana nak besarkan zakar Adakah anda rasa zakar anda kecil atau terlalu nipis? Jika anda ingin memilikinya lebih besar maka pasti dapatkan rawatan untuknya. Dan saya pasti anda tidak mahu mencapai pisau bedah.
Ia akan menjadi seks yang sejuk, tetapi nampaknya melakukan pembedahan adalah terlalu banyak. Ketahui bahawa anda betul. Tambahan pula, dalam artikel hari ini saya akan memberitahu anda dari mana datangnya benda dengan panjang dan ketebalan zakar ini, tetapi juga apa yang perlu dilakukan apabila anda fikir zakar anda terlalu kecil.

Zakar yang besar dan tebal, kad perniagaan lelaki

macam mana nak besarkan zakar

fikir anda sedar saya menjadi ironik, bukan?
Seberapa besar anda adalah perkara lelaki. Jika anda bertanya kepada seorang wanita, dia akan memberitahu anda bahawa dia tidak begitu mementingkan saiz. Sikap itu lebih penting. Saya tahu, bunyinya klise, tetapi tidak.
Pada hakikatnya, zakar yang besar dan tebal bukanlah yang paling selesa ketika melakukan hubungan seks. Tidak untuk anda sebagai seorang lelaki mahupun untuknya sebagai seorang wanita. Alasannya agak mudah untuk difahami.
Dan kemudian, di manakah keinginan lelaki ini untuk memilikinya selama dan setebal mungkin?
Saya tidak tahu tentang awak, tetapi semasa kita kecil, kita sering bergurau tentang perkara ini. Kami berseronok dalam kumpulan kami. Cuma, ketika saya bersendirian, saya benar-benar tertanya-tanya sama ada saya cukup besar untuk menarik perhatian.
Terdapat juga idea bahawa zakar yang panjang adalah bukti kejantanan. Itu jika anda mempunyai f *** besar dan baik. Yang banyak omong kosong.
Adakah anda ingin memilikinya yang besar dan tebal serta 1 minit terakhir sebelum anda melepaskannya, atau adakah anda mahu melakukan hubungan seks sehingga dia tidak dapat berkata apa-apa lagi daripada begitu banyak orgasme yang telah anda lakukan kepadanya?

Dari mana datangnya keinginan untuk memiliki zakar yang panjang dan tebal?

macam mana nak besarkan zakar

Orang Amerika telah melakukan pelbagai kajian dalam bidang ini. Dan hampir semua penemuan menunjukkan bahawa, dalam kebanyakan kes, lelaki yang mengalami disfungsi erektil ingin memilikinya lebih besar. Entah bagaimana, mereka ingin mengimbangi kekurangan prestasi seksual dengan zakar sepanjang hari puasa.

Masalah berat badan juga menjadi faktor di sebalik keinginan tersembunyi lelaki.

Kemudian ada piawaian yang kita kenakan sendiri. Kami mahu lebih daripada kami. Kami tidak selamat dan kekurangan keyakinan membawa kami kepada semua jenis keinginan seperti zakar yang lebih besar dan tebal.

Saya mengesyorkan anda untuk tidak pergi sepanjang jalan dengan keinginan ini.

kenapa?

Kerana zakar biasanya membesar dengan panjang dan tebal sehingga kira-kira umur 18 tahun. Selepas itu, apa sahaja yang anda lakukan mempunyai sedikit kesan.

Sudah tentu, anda boleh pergi ke pakar bedah dan dia akan mencari penyelesaian. Kecuali, anda mungkin mati pucuk selepas itu.

Anda boleh mencari petua ajaib lain di internet. Produk (seperti pam) yang membesarkan zakar tanpa pembedahan. Krim dan semua jenis ubat lain untuk pembesaran instrumen.

Anda melihat tiada apa-apa yang berfungsi. Ia tidak akan membuat pantat anda membesar jika anda menyedutnya dengan pam. Mungkin anda hanya akan mengalami kecederaan yang sangat menyakitkan. Atau, jika anda akan fikir ia lebih besar selepas anda mengkrimnya, saya pasti ia hanya dalam kepala anda. Saya memberitahu anda lebih lanjut mengenai mitos yang berkaitan dengan saiz zakar dalam artikel berasingan.

Macam mana nak besarkan zakar semula jadi

Dan kemudian, boleh atau tidak anda membesarkan zakar anda?

Tidak juga. Tetapi anda mempunyai penyelesaian untuk menjadikannya lebih besar dan lebih tebal.

Ia dipanggil ereksi maksimum. Iaitu, ereksi paling kuat yang boleh dicapai oleh zakar anda.

Biasanya anda memukulnya dengan kuat dan jarang. Hanya apabila anda benar-benar dihidupkan. Ia juga penting sejauh mana anda berehat, berapa banyak mood anda untuk seks, bila kali terakhir anda melancap atau dengan siapa anda akan melakukan hubungan seks.

Apabila anda mempunyai ereksi maksimum, zakar anda kelihatan lebih besar dan lebih tebal. Ia sebenarnya agak bertentangan dengan cara biasa anda mengetahuinya. Ia tidak lebih panjang atau lebih tebal daripada dia sebenarnya, cuma ereksi anda lebih kuat.

Bagaimana anda mendapatkan ereksi maksimum?

macam mana nak besarkan zakar

Saya telah menulis blog tentangnya sebelum ini. Anda mempunyai latihan untuk mempelajari cara melatih otot pelvis anda, cara bernafas semasa hubungan seks, atau cara melancap dengan betul.

Anda melihat bahawa jika anda juga mempunyai masalah psikologi yang berkaitan dengan potensi , maka ereksi maksimum sukar dicapai sehingga anda menyingkirkan fikiran buruk.

Makanan berkhasiat yang baik atau minuman afrodisiak termasuk dalam diet harian anda juga membantu anda menjadi lebih kuat apabila anda terangsang.

Leave a Comment

Your email address will not be published.