besarkan zakar

Kebenaran tentang ubat besar zakar

Produk yang dipanggil “ubat besar zakar” nampaknya ada di mana-mana hari ini. Sama ada untuk meningkatkan libido, meningkatkan prestasi, atau kononnya meningkatkan saiz zakar, tidak ada kekurangan produk yang menyasarkan lelaki yang direka untuk meningkatkan atau meningkatkan kehidupan seks anda.

Walaupun tajuk berita terkini tentang sifat meragukan dan, dalam beberapa kes, sifat berbahaya bagi kebanyakan produk ini, iklan untuk pam, pil dan serbuk yang tidak terkira banyaknya yang menawarkan untuk menambah inci pada zakar anda diteruskan.

Bagaimana ia berfungsi ubat besar zakar

Tetapi sebelum kita membincangkannya, mari kita lihat kebenaran tentang saiz purata zakar lelaki. Secara klinikal, zakar yang kecil adalah yang kurang daripada 3 inci. Purata saiz zakar ialah 3 – 5 inci apabila lembik dan 5-7 inci apabila tegak. Kebanyakan lelaki yang beranggapan mereka mempunyai zakar yang kecil sebenarnya lebih berkemungkinan besar atau melebihi purata.

Juga, bertentangan dengan kepercayaan popular, hampir semua saiz zakar boleh ditampung oleh faraj dan membawa wanita ke orgasme. Malah, dalam kebanyakan tinjauan, kebanyakan wanita mengatakan mereka tidak lebih suka lelaki dengan zakar yang sangat besar.

Walau bagaimanapun, itu tidak menghalang “ubat besar zakar” daripada menjadi industri berbilion dolar. Walau bagaimanapun, kebanyakan produk ini adalah yang paling meragukan dan paling berbahaya!

Pembesaran Zakar Terbukti Secara Perubatan

ubat besar zakar

Hanya kerana kebanyakan produk peningkatan lelaki tidak melakukan apa yang mereka dakwa, atau kerana anda mungkin membuat tawaran yang lebih besar tentang saiz zakar anda daripada yang anda perlu, itu tidak bermakna anda perlu berpuas hati dengan saiz anda. Jika anda benar-benar ingin memiliki zakar yang lebih besar, lupakan produk yang tidak berguna, dan tingkatkan pembesaran zakar perubatan sebenar yang berkesan.

Big D Girth® telah terbukti memberikan anda zakar yang lebih tebal dan lebar – serta-merta. Big D Girth memberikan hasil yang ketara dalam kedua-dua keadaan lembik dan tegak.

Big D Girth berfungsi! Tetapi jangan hanya mengambil kata-kata kami untuk itu. Lihat foto sebenar hasil yang luar biasa sebelum dan selepas di sini!

Big D Girth menggunakan bahan yang diluluskan oleh FDA yang akan menambah lilitan pada zakar anda, membesarkan ketebalan batang kedua-dua apabila lembik dan tegak.

Peningkatan lilitan bermula serta-merta dengan hasil penuh dalam 1 hingga 2 minggu. Dan pemulihan adalah cepat. Anda biasanya boleh kembali bekerja pada hari yang sama! Dan meneruskan aktiviti seksual dalam 7- 10 hari.

Untuk meminimumkan ketidakselesaan, kami menggunakan anestetik tempatan, anestetik topikal dan nitrous oksida Pro-NoxTM untuk mengurangkan kesakitan dan kebimbangan.

Faedah Big D Girth bertahan sehingga satu setengah tahun, boleh disentuh untuk mengekalkan saiz, dan tidak kekal dan boleh diterbalikkan.

Zakar Lilit Besar

ubat besar zakar

Memberi pembesaran segera zakar
Merupakan prosedur tanpa pembedahan, invasif minimum
Mengambil masa kurang dari satu jam
Mengekalkan ketebalan, normal atau tegak
Tahan sehingga setahun setengah

Apa Yang Setiap Lelaki Perlu Tahu Mengenai Pembesaran Zakar Perubatan

Di Dallas Anti-Penuaan & Kesejahteraan, kami tahu bahawa walaupun terdapat banyak produk yang dipanggil “peningkatan lelaki” di luar sana, selain daripada pembedahan implan yang menyakitkan, terdapat sangat sedikit cara yang terbukti secara klinikal untuk mencapai Pembesaran Zakar secara perubatan.

Itulah sebabnya kami berbangga untuk menyediakan lelaki di kawasan Dallas dengan satu-satunya teknik Pembesaran Zakar perubatan yang memberikan peningkatan ketara dalam saiz zakar – Big D Girth!

Big D Girth telah terbukti memberikan anda zakar yang lebih tebal dan lebar – serta-merta. Big D Girth memberikan hasil yang ketara dalam kedua-dua keadaan lembik dan tegak.

Pengarah perubatan kami ialah G. Pat Sharratt, D.O. Dr. Sharratt menerima ijazahnya dalam Perubatan Osteopatik di Pusat Sains Kesihatan Universiti Texas Utara di Fort Worth, TX. Di Dallas Anti-Penuaan & Kesejahteraan, Dr. Sharratt menggunakan lebih daripada 30 tahun pengalaman Perubatan Osteopatik dalam kombinasi dengan pengajian berterusannya dengan American Academy of Anti-Aging, termasuk terapi hormon bioidentik. Dr. Sharratt telah dilatih dan diperakui untuk melakukan Vampire Breast Lift, O-Shot®, dan Priapus Shot® oleh pencipta prosedur, Dr. Charles Runels.

Leave a Comment

Your email address will not be published.