cara besarkan zakar

Cara besarkan kote

Awak nak cari cara besarkan kote, atau peningkatan lelaki, adalah sebarang teknik yang bertujuan untuk meningkatkan saiz zakar manusia. Sesetengah kaedah bertujuan untuk meningkatkan jumlah panjang, yang lain sudut aci, dan yang lain saiz sayap. Teknik termasuk pembedahan, suplemen, salap, tampalan, dan bentuk fizikal seperti mengepam, jelqing, dan pemotongan. Prosedur pembesaran zakar pembedahan boleh menjadi berkesan; bagaimanapun, kaedah sedemikian membawa risiko komplikasi dan tidak ditunjukkan secara perubatan kecuali dalam kes yang melibatkan mikropenis.

Jika anda ingin membesarkan saiz zakar anda tanpa mengambil risiko yang tidak perlu, terdapat beberapa herba semulajadi yang boleh anda gunakan, yang akan membolehkan anda meningkatkan aliran darah ke zakar untuk mempunyai saiz yang lebih besar apabila anda sedang ereksi. Herba ini meningkatkan saiz zakar dengan memaksa lebih banyak darah ke zakar, yang bermaksud ia membenarkan ereksi yang lebih besar dan lebih kuat yang menyebabkan pembesaran sementara zakar sambil mengekalkan ereksi.

Cara besarkan kote dengan herba

cara besarkan kote

Dari masa ke masa, selepas beberapa bulan kerap mengambil beberapa herba secara individu atau sebagai suplemen yang mengandunginya, peningkatan itu dibuat secara kekal dengan mengembangkan sel-sel zakar dan juga dapat dilihat di kawasan lembut. Selepas masa itu, jika anda sudah berpuas hati dengan keputusan yang anda perolehi, anda boleh menghentikan rawatan dan meneruskan pengembangan yang dicapai.

Ia adalah lebih mudah daripada apabila prosedur yang sukar diperlukan seperti senaman pembesaran zakar yang tiada siapa mampu melakukannya dalam masa yang diperlukan untuk hasil yang kekal (merujuk kepada senaman yang mesti dilakukan setiap hari selama 6 bulan atau lebih) atau pembedahan tanpa risiko kecil. meningkatkan ia menyediakan.

Vmenplus untuk besarkan kote

cara besarkan kote

Salah satu herba popular dari Jerman digunakan untuk peningkatan seksual Vmenplus , Salah satu sifat komponen mereka adalah peningkatan dalam aliran darah, yang membolehkan ereksi yang kuat dengan cepat dan oleh itu peningkatan sebenar dalam saiz zakar. Produk herba ini juga digunakan oleh mereka yang mengalami masalah mati pucuk, atau lemah ereksi. Vmenplus mempunyai bahan semulajadi yang terbaik untuk prestasi kesihatan lelaki kapsulnya setiap hari ambil satu kapsul tiada kesan sampingan anda boleh lihat perubahan selepas penggunaan dua minggu

Hammer of Thor untuk besarkan batang

hammer of thor untuk besarkan zakar

Satu lagi herba yang paling popular dan digunakan secara meluas untuk membesarkan zakar ialah Hammer of Thor yang juga membantu meningkatkan aliran darah di bahagian kemaluan dan otak, jadi selain berfungsi sebagai vasodilator ia juga berfungsi sebagai afrodisiak. Ia juga merupakan herba yang digunakan secara meluas dalam rawatan disfungsi erektil dan peningkatan daya ingatan dan sudah boleh diambil dalam bentuk kapsul. Ia mempunyai kelebihan kesannya adalah cepat dan selamat tanpa kesan sampingan begitu banyak jualan Hammer of Thor palsu di pasaran asli Hammer of Thor mempunyai 20 kapsul selama 20 hari setiap hari ambil satu kapsul.

Maca untuk besarkan zakar

Satu lagi herba yang popular ialah Maca . Ia terkenal dengan kuasa afrodisiaknya. Ia mengandungi macamide dan macaena fotokimia yang meningkatkan tenaga umum dan membantu lelaki mencapai ereksi yang kuat yang membolehkan mereka mengembangkan kawasan kelabu zakar dan dengan itu membantu meningkatkan saiz zakar. semula jadi. Cara terbaik untuk mengambil Maca adalah dengan mengisar dan mencampurkannya dengan cecair, sebaik-baiknya susu seperti yang dilakukan oleh orang Peru. Maca adalah perangsang umum dan tiada kesan sampingan yang diketahui dari pengambilannya supaya ia boleh diambil oleh mana-mana orang yang sihat tanpa banyak kebimbangan, namun kesannya juga tidak sekuat yang sebelumnya.

Makan lebih banyak tembikai

cara besarkan kote

Buah-buahan sastera ini juga mempunyai sifat vasodilator yang kuat yang memberikan aliran darah ke kawasan kemaluan dan mendapatkan ereksi yang kuat. Ia mengandungi kepekatan kuat asid amino yang dipanggil Citrinin yang mempunyai kesan yang hampir sama dengan L-arginine, yang membolehkan pengembangan saluran darah. Tembikai dianggap sebagai buah terbaik untuk kesihatan seksual lelaki dan tidak mempunyai kesan sampingan, jadi anda boleh memakannya dalam kuantiti yang banyak. Tidak ada kajian lengkap tentang berapa banyak yang diperlukan untuk menunjukkan hasil yang baik tetapi kerana ia adalah buah yang lazat, terutamanya pada musim panas, tanpa kesan negatif, seseorang boleh makan seberapa banyak yang dikehendaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published.