besarkan zakar

Urutan besarkan zakar berfungsi

Jom bercakap tentang urutan besarkan zakar hampir setiap lelaki bersetuju apabila membincangkan betapa menenangkan dan meremajakan urutan. Apabila seseorang memikirkan urutan, fikiran kita sering mengaitkannya dengan urutan seluruh badan yang menenangkan. Tetapi pernahkah anda mendengar tentang urutan zakar? Sudah tentu, ia berasa hebat dan, dalam senario yang betul, malah boleh menyebabkan anda terangsang secara seksual. Adakah kamu tahu? Urutan zakar mempunyai banyak faedah selain keseronokan. Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana urutan zakar yang diluluskan secara perubatan (urut lingam) boleh melakukan keajaiban untuk organ peribadi dan kesihatan keseluruhan anda!

Kebaikan urutan besarkan zakar

Urutan zakar untuk penyembuhan seluruh badan

Menurut prinsip Buddha, urut membantu penerima menyembuhkan seluruh tubuhnya dan menyelaraskan seseorang dengan diri rohani dan seksualnya. Ia melegakan tekanan dari seluruh badan. Pegangan yang sama untuk urutan zakar.

Urut zakar untuk meningkatkan libido

urutan besarkan zakar

Urut zakar meningkatkan nafsu seksual – keinginan untuk seks dan kepuasan. Apakah cara terbaik untuk melakukan ini? Pergi untuk urut zakar menggunakan minyak urut zakar.

Urut zakar untuk meningkatkan peredaran darah

Menurut kajian Harvard, peredaran darah yang lemah adalah punca mati pucuk pada 70% lelaki. Mengurut adalah senaman yang sangat baik untuk meningkatkan aliran darah ke zakar anda secara semula jadi, dengan itu meningkatkan prestasi seksual. Mengurut yang kerap meningkatkan peredaran darah dalam zakar. Mengurut zakar dengan minyak boleh menghilangkan kulit kering pada zakar, mengambil penjagaan kulit anda selangkah lebih jauh.

Urut zakar untuk memulihkan ereksi yang lemah

Urutan zakar (urut batang) membantu berjaya menghasilkan rangsangan getaran zakar untuk membantu menguruskan disfungsi erektil. Ia membantu dalam meningkatkan fungsi seksual dan pembiakan pada lelaki.

Mengurut zakar anda sahaja tidak boleh membantu anda dengan ejakulasi pramatang. Gunakan Delay Gel kami yang direka untuk mengurangkan sensitiviti & membantu anda bertahan lebih lama di atas katil juga ia tidak mempunyai kesan sampingan.

Cara urutan besarkan zakar

urutan besarkan zakar

Ingin tahu urutan besarkan zakar? Mengurut zakar dengan minyak mempunyai banyak manfaat kesihatan. Berikut ialah tiga langkah mudah untuk menggunakan gerakan ini untuk kelebihan anda untuk kesihatan alat kelamin yang lebih baik.

Langkah 1: Bangunkan kawasan itu:

Rehatkan zakar secara perlahan-lahan dengan mengurut minyak zakar pada kawasan pelvis di sekelilingnya. Antara minyak terbaik untuk urut zakar ialah minyak kelapa atau minyak kakao. Mengurut zakar boleh menjadi sangat berkesan dalam rawatan kulup zakar yang ketat juga. Ramai lelaki menghadapi keadaan ini, juga dirujuk sebagai Phimosis.

Langkah 2: Kerjakan:

Mula mengurut minyak dengan membalut kedua-dua tangan di sekeliling zakar, dan gunakan ibu jari dan jari anda untuk menggunakan tekanan lembut. Regangkan zakar dengan tarikan lembut; ini membantu melepaskan ketegangan.

Langkah 3: Urut Skrotum:

Urut perlahan-lahan kawasan skrotum dengan minyak urut zakar. Regangkan ia dari zakar dan urut. Selepas ini, anda boleh mengurut zakar dalam mana-mana cara yang dibincangkan dalam artikel ini.

Faedah urut Zakar dengan Minyak

urutan besarkan zakar

Mengurut zakar dengan minyak faedah dalam menguruskan masalah ereksi. Urutan zakar dengan minyak meningkatkan libido dan potensi pada lelaki. Urutan meningkatkan peredaran darah. Peredaran darah yang lebih baik akan memastikan ereksi yang lebih baik dan menguatkan zakar.

Meluaskan saluran darah:

Urutan besarkan zakar dengan minyak membantu membuka saluran darah dan meningkatkan peredaran darah di kawasan tersebut. Pergerakan darah yang lebih baik di kawasan pembiakan lelaki akan membersihkan saluran darah.

Leave a Comment

Your email address will not be published.