petua besarkan zakar

Petua besarkan zakar

Artikel ini kami memberitahu anda petua besarkan zakar petua ini adalah semulajadi dan tiada kesan sampingan.

Bagaimana pembesaran zakar berfungsi

Terdapat banyak persamaan antara pembinaan otot dan pembesaran zakar. Pembesaran zakar bergantung pada peraturan pembinaan otot badan yang sama, iaitu, cara sel-sel baru terbentuk dengan bersenam, dengan cara yang sama ia berfungsi dengan cara yang sama. Zakar mempunyai dua lapisan penting – korpus spongiosum dan korpus kavernosa.

ini dua jenis tisu memberi bentuk kepada zakar anda –

Corpus cavernosa : Dua kepingan tisu berbentuk tong yang berjalan selari antara satu sama lain di sepanjang titik tertinggi zakar anda.
Corpus spongiosum : Sekeping tisu berbentuk silinder yang mengalir di sepanjang pangkal zakar anda dan mengelilingi uretra anda, tempat air kencing keluar.

petua besarkan zakar

Apabila tisu corpus spongiosum dan corpus cavernosa dalam zakar dibesarkan melalui ubat-ubatan, senaman, atau pembedahan, ia menjadi membesar secara mikroskopik. Apabila ia bertambah baik dan tisu membesar; dan menggalakkan pertumbuhan sel baru untuk membaiki koyakan ini. Ini menjadikan zakar lebih besar. Sesuatu yang serupa berlaku apabila anda membina tisu otot di bahagian tubuh yang berlainan.

Apakah ubat rumah untuk pembesaran zakar?

1. Mawar dan madu : Ambil satu sudu besar pinggul mawar yang belum dimasak, masukkan lentil ke dalam air mendidih dan rebus selama sepuluh minit dan biarkan selama 2-3 jam. Ambil 1/4 – 1/2 infusi dengan madu 3-4 kali sehari.

  1. Triphala dan madu : Campurkan serbuk Triphala dalam air. Jauhkan selama setengah jam. Tambah satu sudu makan madu tulen. Bangun awal setiap pagi.

Apakah cara yang berbeza untuk membesarkan zakar

Jika anda sedang mencari zakar yang lebih besar, berikut ialah senarai pilihan pembesaran zakar yang paling biasa yang kami hasilkan mengikut nasihat pakar yang bijak

1.Senaman Zakar: Pertama sekali, kami berharap anda cukup bijak untuk mengetahui bahawa anda tidak boleh membesarkan zakar dengan senaman berat seperti yang anda boleh lakukan dengan bisep anda. Ia bukan otot. Terdapat alat dan jenis rangsangan khusus untuk memanjangkan kulit dan memanjangkan zakar.

Tolong jangan mula menggantung berat pada zakar anda.
Latihan mengepam zakar termasuk jelqing, regangan dan rejimen Kegel.
Faedah : Senaman regangan pada zakar adalah kaedah semula jadi. Satu ubat rumah yang mudah memerlukan anda mengurut zakar anda dengan lembut hanya menggunakan minyak.

Kelemahan : Latihan ini biasanya melibatkan banyak kerja. Dan ia boleh menjadi tidak berkesan walaupun selepas berterusan selama 30 hingga 60 minit selama berminggu-minggu. Air akan habis apabila bekerja keras.

petua besarkan zakar
  1. Pam Vakum: Ini lebih mengejutkan daripada keseronokan. Zakar dilekatkan pada silinder yang disambungkan ke pam yang mengeluarkan udara. Vakum yang terhasil menarik darah tambahan ke dalam zakar anda, menjadikannya tegak dan sedikit membesar. Zakar kemudian dipegang pada tempatnya dengan cincin yang ketat yang menghalang darah daripada keluar kembali ke dalam badan anda.

Faedah: Ia digunakan secara perubatan untuk disfungsi erektil. Tetapi pam tidak mempunyai kesan yang berkekalan pada saiz zakar anda. Sebaik sahaja zakar dikeluarkan, zakar akan menjadi saiz normal. Oleh itu, ia belum terbukti benar-benar meningkatkan saiz zakar.

Kelemahan : Risiko termasuk mati pucuk sementara, lepuh, lebam, saluran darah pecah dan kulit berubah warna dan menebal. Pengapitan tidak boleh dilakukan lebih daripada 20 hingga 30 minit kerana ia akhirnya akan menyebabkan kerosakan tisu. Ini memerlukan dedikasi manusia super.

  1. Pembedahan Pembesaran Zakar: Terdapat pelbagai teknik pembedahan untuk pembesaran zakar. Tetapi ia sangat mahal sehingga anda mungkin perlu mengambil pinjaman peningkatan jantina dan menampar zakar anda di atas meja pembedahan. Kaedah ini tidak diluluskan oleh mana-mana doktor kerana ia tidak terbukti selamat atau berkesan.

Kelemahan : Pembedahan pembesaran zakar boleh menyebabkan beberapa kesan sampingan termasuk bengkak, jangkitan dan disfungsi erektil. Ini boleh menjadi sangat teruk sehingga zakar perlu dikeluarkan.

4.Pil Pembesaran Zakar : Makanan tambahan, salap atau losyen dengan vasodilator dan kesan penggalak testosteron juga boleh digunakan untuk pembesaran zakar.

Tahukah anda rahsia apakah cara terbaik untuk membesarkan zakar?

Satu-satunya ubat yang berkesan untuk pembesaran lelaki adalah menggunakan ubat-ubatan yang terbukti secara saintifik yang menjadikannya lebih besar, lebih keras, tahan lebih lama dan lebih pancutan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.